Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: igor novaković

IGOR NOVAKOVIĆ

Igor Novaković

Rođen je 1970. godine u Nišu, gde je završio osnovnu, srednju školu i diplomirao na Elektronskom fakultetu. Detaljnije »

Podrška odbornika Televiziji 5

Odbornici niške Skupštine najavili su da će uputiti Republičkoj radiodifuznoj agenciji inicijativu kojom traže objašnjenje zbog čega je kablovskim distributerima po hitnom postupku naloženo da isključe TV5, saznaju Južne Vesti Detaljnije »

Podrška omladini i sportu

U okviru Programa prekogranične saradnje Bugarska-Srbija, uz podršku IPP-a fonda, Gradska opština Palilula ostvaruje projekat "MODERNSPORT", koji se realizuje u partnerstvu sa opštinom Botevgrad (Bugarska). Detaljnije »

Potpisan sporazum o saradnji

Gradonačelnik opštine Dulen (Doullens) u Francuskoj, Cristian Vlaeminck i predsednik Gradske opštine Palilula-Niš prof.dr Igor Novaković, na osnovu uzajamnih namera opština i uspostavljene saradnje gimnazija, potpisali su Sporazum o saradnji lokalnih uprava. Detaljnije »

Poslovati sa EU

U sali hotela Tami Residence, u Gradskoj opštini Palilula održana je prezentacija projekta "POSLOVATI SA EU". Detaljnije »

Palilula rešava probleme

Gradska opština Palilula je preduzala sve odgovarajuće i raspoložive aktivnosti na svojoj teritoriji da sanira posledice elementarne nepogode izazvane snežnim padavinama i veoma niskih temperaturama. Detaljnije »

Najbolja tehnološka inovacija

Studentskom timu Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu, koji je radio na projektu-Uvođenje bežičnog sistema upravljanja signalizacijom"Raskrsnica Palilulska rampa”, predsednik Gradske opštine Palilula, prof.Dr Igor Novaković uručiće specijalnu nagradu. Detaljnije »

Promocija ”Niške Palilule”

Monografija «Niška PALILULA», autora Jovice Vasića, publiciste i novinara, koju je na izmaku 2011. godine realizovala Gradska opština Palilula u saradnji sa Niškim kulturnim centrom, promovisana je na niškom Univerzitetu. Detaljnije »

Promocija filma ”Veština i ljubav”

Projekat Veština i ljubav namenjen je edukaciji roditelja koji su tek dobili potomstvo. Reč je o edukativnom filmu, snimljenom u autentičnim uslovima, kod majki koje su tek izašle iz porodilišta. Detaljnije »

Održana druga radionica

Gradska opština Palilula je jedna od 12 opština i jedina gradska opština u Srbiji, koja je ušla u Program podrške opštinama (MSP IPA 2007) i samim tim pristupila izradi Akcionog plana uz pomoć konsultanata Programa MSP IPA 2007. Detaljnije »