Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Reklama na NišCafe portalu

Reklama na NišCafe portalu

NišCafe je jedinstveno mesto na netu posvećeno Nišu i Nišlijama, kao i svima onima koji žele bolje da upoznaju naš grad. Ovde možete naći sve informacije vezane za Niš i njegove žitelje a sajt je istovremeno informator za sva događanja u gradu.

Naravno, da se sve ne bi svelo na prost prenos informacija, i da se sajt ne bi utopio u more sličnih portala, uredništvo NišCafe-a je koncipiralo sajt kao informator o svim bitnim događanjima u Nišu ali i kao posebnu vrstu medija, urbanog magazina sa mnoštvom raznovrsnih sadržaja.

NišCafe objavljuje isključivo autorske tekstove vezane za Niš, njegovu istoriju i geografiju, znamenite i manje znamenite žitelje, kultna mesta, događaje koji su obeležili grad i neke vremenske periode… Od opšteg sadržaja tu su niške vesti, intervjui, recenzije i prikazi, kolumne, kritički osvrti, servisne informacije, preporuke za čitanje, slušanje i gledanje…

REKLAMU objavljenu na stranama NišCafe-a videće više potencijalnih korisnika usluga od one objavljene u bilo kom lokalnom mediju. Dok je TV ograničen na vreme a reklama u novinama ima kratak rok trajanja, Vaš komercijalni oglas na NišCafe-u je dostupan 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, uz mogućnost stalnog ažuriranja i dograđivanja.

Portal postoji od 2005 godine i osim stalnih medijskih parterstva sa vodećim manifestacijama u Nišu (Nišville Jazz Festival, Nisomnia, Filmski susreti…) u vrhu je rezultata pretrage po terminima koji se odnose na Niš i dešavanja u njemu.

CILJNA GRUPA portala NišCafe je pre svega mlađa populacija, od 18 do 35 godina starosti. Takođe, NišCafe ne promoviše bilo kakvu vrstu politike niti pojedince vezane za stranke ili NVO.

BROJ OGLAŠIVAČA JE OGRANIČEN, tako da se vremenom reklama neće utopiti u ostale koje bi se, eventualno, pojavile na sajtu.

Što se tiče zastupljenosti niscafe.com portala na socijalnim mrežama, Facebook stranica portala preko 13.000 fanova, Twitter sa preko 1.000 članova, G+ mreža sa 300 članova, kojima se svakodnevno plasiraju odabrane vesti/najave sa portala.

pozicije-bannera

Za sve detalje oko reklamiranja pošaljite mail marketing odeljenju NišCafe.com portala.

Ostavi komentar