Niške vesti

Promocija filma “Veština i ljubav“

vestina-i-ljubavProjekat Veština i ljubav namenjen je edukaciji roditelja koji su tek dobili potomstvo. Reč je o edukativnom filmu, snimljenom u autentičnim uslovima, kod majki koje su tek izašle iz porodilišta. Sa njima je patronažna sestra koja ih obučava o pravilnoj nezi bebe prvih dana po rođenju.

Film promoviše dojenje i u potpunosti je koncipiran na aktuelnim propisima Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Partner na ovom Projektu Centra za razvoj obrazovanja dece je Gradska opština Palilula pružajući podršku u vidu promocije i distribucije filma putem Službe za održavanje i zajedničke poslove Grada Niša.

Kao društveno odgovorna kompanija, u izradi i umnožavanju filma učestvovala je kompanija Nestle, koja trenutno u Srbiji sprovodi i program Zdravorastimo Na konferenciji za stampu, koja je odryana u prostorijama Gradske opštine Palilula, o ovom projektu su govorili:

Prof.dr Igor Novaković, predsednik Gradske opštine Palilula,
Boban Mikić, član Veća GO Palilula
Jelena Krečković, Predstavnica kompanije NESTLE
Milan Đidora, autor projekta, Centra za razvoj obrazovanja dece

Film Veština i ljubav urađen je u u tiražu od 3000 priimeraka u produkciji Centra za razvoj obrazovanja dece, organizacije koja medijski promoviše vrednosti porodice i prava deteta kroz TV emisiju Moje dete kao i na istoimenom Interenet portalu.

Pročitajte i...