Niške vesti

Donacija za svratište za decu

idea-superPrva prodavnica IDEA Super u Nišu otvorena je na Bulevaru Medijana br. 15, a ovaj objekat svečano su otvorili gradonačelnik Miloš Simonović i generalni direktor ove kompanije Aleksandar Seratlić. Kompanija IDEA donirala je ovim povodom 300 hiljada dinara Svratištu za decu, a u naredna tri meseca će, u skladu sa potrebama Svratišta, isporučivati prehrambene i proizvode za ličnu higijenu.

Gradonačelni Simonović izrazio je zadovoljstvo zbog toga što je u ovom objektu zaposleno još 58 naših sugrađana, a kompanija IDEA u svojim maloprodajnim objektima u Nišu već zapošljava više od hiljadu radnika.

Prema rečima koordinatora niškog Svratišta za decu ulice Boška Aleksića, donacija kompanije IDEA pomoći će funkcionisanju Svratišta upravo u onome u čemu je najviše nedostajalo – u hrani i sredstvima za održavanje higijene. On je istakao da će, zahvaljujući ovoj donaciji, Svratište za decu ulice do kraja godine moći da zbrine sve potrebe dece koja koriste njihove usluge.

Nova IDEA Super je moderan objekat koji se prostire na površini od 1.600 kvadratnih metara i kupcima nudi asortiman od preko 17 hiljada artikala.

Pročitajte i...