Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: miloš simonović

Poseta novinara iz Austrije

U susret obeležavanju 1700. godina od donošenja Milanskog edikta, gradonačelnik Miloš Simonović sastao se u Gradskoj kući sa grupom od 14 novinara iz Austrije, koji u okviru projekta Putevima Konstantina Velikog, borave i u našem gradu. Detaljnije »

Radnički” dobio 12 miliona

Fudbalski klub Radnički za drugi deo 2012. godine dobiće od Grada 12 miliona dinara, što je povećanje za 3 miliona. Veća sredstva dobili i RK Železničar i KK Konstantin. Detaljnije »

Nišu 10 miliona dinara

Treći put zaredom, gradonačelnik Niša, Miloš Simonović je sa generalnim direktorom NIS-a, Kirilom Kravčenkom, potpisao Sporazum o socio- ekonomskoj saradnji, kojom će Niš od NIS-a dobiti deset miliona dinara. Detaljnije »

Sastanak sa nemačkom delegacijom

Gradonačelnik Niša sa saradnicima održao je sastanak u Gradskoj kući sa delegacijom koju su činili predstavnici nemačkog Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj, Ambasade SR Nemačke u Srbiji Detaljnije »

Donacija za svratište za decu

Prva prodavnica IDEA Super u Nišu otvorena je na Bulevaru Medijana br. 15, a ovaj objekat svečano su otvorili gradonačelnik Miloš Simonović i generalni direktor ove kompanije Aleksandar Seratlić. Detaljnije »

Pomoć za porodice

Gradonačelnik Niša Miloš Simonović potpisao je u Gradskoj kući ugovore o dodeli pomoći u ekonomskom osnaživanju i osamostaljivanju između Grada Niša i 22 porodice interno raseljenih lica. Detaljnije »

Gradski pozivni centar

U Nišu je zvanično otvoren Gradski pozivni centar. Osnivanjem Gradskog pozivnog centra, građani Niša će dobiti brzu i tačnu informacija, kao i novo i efikasno rešenje servisiranje komunalnih i drugih potreba iz oblasti rada gradske uprave, gradskih i republičkih javnih, javno-komunalnih i drugih preduzeća. Detaljnije »