Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: ledib

Paliluski privredni potencijali

Katalog malih i srednjih preduzeća i preduzetnika Gradske opštine Palilula predstavljen je javnosti na konferenciji za medije koja je održana u prostorijama opštine Palilula u prisustvu direktora LEDIB programa Karstena Lunda i koordinatora programa Žarka Simovića. Detaljnije »

Obuka za nastup na Sajmu u Plovdivu

Grupa od 15 niških preduzetnika, zahvaljujući projektu Uspostavljanje sinergijskog dijaloga između srpskih i bugarskih preduzetnika/MSP i profesionalnih organizacija kako bi se razvila održiva razmena iskustava, koji Gradska opština Palilula ostvaruje uz podršku LEDIB Programa, učestvovaće na jesenjem Međunarodnom Sajmu tehnike u Bugarskoj, koji će se održati od 26.septembra do 3.oktobra u Plovdivu. Detaljnije »

Uspešna poseta delegacije Saveza start

U periodu od 22.03. do 23.03.2011. godine devetočlana delegacija Saveza start up klastera niškog regiona, uz tehničku podršku LEDIB programa posetila je vodeću makedonsku poslovnu mrežu malih i srednjih preduzeća, SOJUZ na stopanski komori na Makedonija" Savez privrednih komora Makedonije. Detaljnije »

Katalog privrednih subjekata Palilule

Gradska opština Palilula uputila je poziv svim zainteresovanim privrednim subjektima, koji obavljaju delatnost na teritoriji opštine Palilula da dostave Centru za razvoj preduzetništva opštine osnovne podatke o svojoj firmi Detaljnije »