Niške vesti

Katalog privrednih subjekata Palilule

biznis-adresarGradska opština Palilula uputila je poziv svim zainteresovanim privrednim subjektima, koji obavljaju delatnost na teritoriji opštine Palilula da dostave Centru za razvoj preduzetništva opštine osnovne podatke o svojoj firmi: naziv firme, kratak opis delatnosti, sedište firme-adresu, ime kontak osobe-direktora, broj telefona, e-mail, web site firme, logo znak.

Ove informacije, po rečima Milana Nikolića, menadžera projekta, biće sadržane u katalogu malih i srednjih preduzeća i preduzetnika koji se realizuje u okviru aktivnosti na projektu „Uspostavljanje sinergijskog dijaloga između srpskih i bugarskih preduzetnika/3MSP i profesionalnih organizacija kako bi se razvila održiva razmena iskustava“.

Potrebne podatke predstavnici privrednih subjekata mogu dostaviti putem elektronske pošte na e-mail:palilulacrp@gmail.com a dodatne informacije o projektu mogu se dobiti u Centru za razvoj preduzetništva od Ivanke Vukmir na telefon 018/566-022.

U cilju povećanja konkurentnosti preduzetništva i uspešne promocije MSPP sektora sa teritorije opštine Palilula-Grada Niša na tržište EU, opština Palilula je krajem septembra meseca organizovala učešće 15 palilulskih preduzetnika na Međunarodnom sajmu tehnike u Plovdivu (Bugarska). O mogućnostima regionalne privredne saradnje preduzetnici su razgovarali i na „Biznis forumu Srbija-Bugarska“ uz učešće predstavnika LEDIB programa i privrednih komora, Srbije-Niš i Bugarske. (Tekst:D.Vidojković)

Pročitajte i...