Niške vesti

Vreme je za sadnju – „Neka Niš diše 2021“

Vreme je za sadnju! Mi nastavljamo gde smo stali, nastavljamo sa našim društveno –odgovornim akcijama. Sada ćemo, uz pomoć naših prijatelja, da se potrudimo da Niš bolje diše.

Naš Niš je jedan od najzagađenijih gradova u zemlji. A kada počne zima, loženje, više automobila na ulicama… Jasno vam je. Potrebno nam je više kiseonika. Dakle, potrebno nam je drveće.

Svaki koren je važan za zemlju, svaka krošnja drveta pravi hlad, a svaki list proizvodi kiseonik i važan je za nas Nišlije.

Neka Niš diše 2021 naziv je naše akcije u kojoj će po drugi put BANKER radio i Javno komunalno preduzeće Mediana, sa svojim prijateljima, posaditi preko 70 stabala u Nišu.
Društveno odgovorne kompanije iz Niša će kupiti i posaditi to zelenilo i srećni smo što su to prepoznali kao dobru stvar kojoj žele da se priključe.

Ko nam se priključio? Gde i kada će saditi zelenilo?

Evo rasporeda:

Ponedeljak 08.11. od 13h – Delta planet Niš – Rekreacioni park uz Nišavu.

Sreda 10.11. od 14h – E-reciklaža 2010 d.o.o. – Raskrsnica ulice Branka Miljkovića i Bulevara Nemanjića

Petak 12.11. od 13h – Johnson Electric – Park na Bulevaru Nemanjića – Blok 8

Subota 13.11. od 11h – Zaposleni kompanije Filip Moris – Plato kod adrese Bulevar Nemanjića 101 (ispred vrtića Leptirić)

Nedelja 14.11. od 11h – Benlian Foods doo – Plato pored Tutinog igrališta

Neka i vama, Nišlije, ovo bude inspiracija da posadite neko stablo, neku biljku u svom okruženju, jer je novembar idealan mesec za sadnju. Uz naše udružene snage NEKA NIŠ DIŠE!

Preuzeto sa: Banker Radio

 

Pročitajte i...