Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: palilula

IGOR NOVAKOVIĆ

Igor Novaković

Rođen je 1970. godine u Nišu, gde je završio osnovnu, srednju školu i diplomirao na Elektronskom fakultetu. Detaljnije »

Karaoke Fest

Novi ciklus takmičenja otpočeće u utorak 21.maja 2013.godine, u 12:30 sati u osnovnoj školi "Bubanjski heroji". Detaljnije »

Palilulsko veče 2013

Manifestaciji "Palilulsko veče", prethodiće otvaranje izložbe "RENESANSA VIZANTIJE 2013" u 18,00 u Galeriji "Paviljon Tvrđava". Detaljnije »

Crkva Svetog Nikole

Crkva Sv. Nikole je svedok burne istorije grada. Smatra se da je na ovom mestu bilo više crkava koje su tokom burne istorije rušene i ponovo građene. Detaljnije »

Očišćena Gabrovačka reka

Pod motom "ŽIVETI ZELENO–NE BACAJ OTPAD U REKU!" četrdesetak volontera iskoristilo je lepo vreme i slobodan dan i za nekoliko sati, potpuno očistili ovaj prostor od nagomolanog smeća. Detaljnije »

Živeti Zeleno

Jedan od četiri glavna razvojna prioriteta, definisani Akcionim planom Gradske opštine Palilula 2012-2016 je i strateški cilj-zaštita životne sredine. Projekat, koji će se realizovati u ovoj organizaciji lokalne samouprave Grada Niša tokom ove godine, u okviru programa prekogranične saradnje Bugarska-Srbija, je i projekat Živeti ZELENO, koji se uz podršku EU-IPA FONDA, ostvaruje u partnerstvu sa bugarskom opštinom IHTIMAN. Detaljnije »

Prekvalifikacijom do posla

Gradska opština Palilula i Zanatska komora Nišâ€“Opšte udruženje samostalnih privrednika i zanatlija u Nišu otpočeli su sa realizacijom projekta stručnog osposobljavanja nezaposlenih lica Detaljnije »

Sporazum o poslovnoj saradnji

Predsednici niških gradskih opština, opštine Palilula, Boban Džunić i opštine Niška Banja, Zoran Vidanović potpisale su sa predsednikom Regionalne privredne komore Niš Draganom Kostićem, Sporazum o poslovnoj saradnji. Detaljnije »

Radost Evrope u Nišu

Povodom Međunarodnog dana deteta u subotu 6.oktobra u Svetosavskom domu u Nišu ,sa početkom u 20:00 sati, biće održana Šesta međunarodna manifestacija "SUSRETI PRIJATELJSTVA-RADOST EVROPE NIŠ 2012”. Detaljnije »