Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: opština

Nišlija sve više

Sve lokalne zajednice u Nišavskoj oblasti, koja osim grada Niša obuhvata opštine Aleksinac, Gadžin Han, Merošina, Ražanj i Svrljig, zabeležile su pad stanovništva, izuzev Niša u kom je broj stanovnika veći za 2,9 odsto, glase prvi rezultati popisa stanovništva sprovedenog oktobra ove godine. Detaljnije »

Burek za Ginisa iz Niša

Sedmi “Dani bureka” završeni su u subotu. Tri dana Nišlije su jele a žiri “stručno degustirao” vrhunske pite dvanaest pekara iz Srbije, Grčke, Slovačke, Makedonije, Bugarske. Na kraju su i jedni i drugi odlučili. Po oceni žirija, koji je ocenjivao težinu bureka, debljinu i veličinu kore i debljinu pite nakon pečanja, prvo mesto osvojila je pekara “Branković” a po oceni ... Detaljnije »

Katalog privrednih subjekata Palilule

Gradska opština Palilula uputila je poziv svim zainteresovanim privrednim subjektima, koji obavljaju delatnost na teritoriji opštine Palilula da dostave Centru za razvoj preduzetništva opštine osnovne podatke o svojoj firmi Detaljnije »

Humanost – imperativ GO Medijana

Pomoć siromašnim i ugroženim porodicama je svojevrsni imperativ GO Medijana. Tim povodom, odazvala se akciji pomoći porodici Zorana Jovića iz sela Šarlince, nadomak Doljevca. Detaljnije »