Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: fakultet umetnosti

Naissus Guitar Festival 2014

10. Međunarodni Naissus Guitar Festival održaće se 30. maja i 01. juna 2014. godine u organizaciji vanrednih profesora Fakulteta umetnosti u Nišu Vesne Petković i Bratislava Zlatkovića uz podršku Fakulteta umetnosti u Nišu. Detaljnije »

Veče romantičnih sonata

U sredu, 11. decembra, održaće se Veče romantičnih sonata na kome će nastupiti flautistkinja Anđela Bratić, docent Fakulteta umetnosti u Nišu i pijanista Bojan Mladenović, viši umetnički saradnik Fakulteta umetnosti u Nišu. Na programu su sonate Šuberta, Franka kao i fantazija Brićaldija. Detaljnije »

Balkan Art Forum Niš

Prvi nacionalni naučni skup sa međunarodnim učešćem - Balkan Art Forum Niš održaće se 11 i 12. oktobra 2013. na Fakultetu umetnosti u Nišu, Kneginje Ljubice 10. Detaljnije »

Koncertna sezona FU 2013

Koncerti se održavaju u Koncertno-izložbenom prostoru FU, Knjaževačka 2a a besplatne ulaznice možete nabaviti na navedenim lokacijama: Detaljnije »

Izložba radova grafičkih dizajnera

Studenti grafičkog dizajna na Fakultetu umetnosti u Nišu predstaviće svoje radove na izložbi koja će 12. jula u 19 sati biti održana u Galeriji savremene likovne umetnosti u Tvrđavi. Detaljnije »

Premijera ”Slepog miša” u Nišu

Na sceni niškog Narodnog pozorišta premijerno je, na srpskom jeziku, izvedena opereta Johana Štrausa Mlađeg Slepi miš. U potpunosti niška opera - svih 120 izvođača na sceni su iz Niša - predstavlja novi početak operske scene na koji se čekalo pola veka. Detaljnije »