Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: city radio

Zabavne kante za reciklažu

Zabavne kante za reciklažu osmislili su stipendisti kompanije Filip Moris okupljeni oko istoimenog studentskog projekta, koji se realizuje u okviru Programa "Pokreni se za budućnost" i uz podršku lokalnih partnera. Detaljnije »

Prvo pucaj pa pitaj ko je!

Credit Agricole banka bez ikakve prethodne najave, preko noći ukida klijentima odobrene kreditne proizvode i šalje ih nemilosredno u blokadu, samo zato što je došla do saznanja da pojedine delatnosti u Srbiji postaju senzitivne. Detaljnije »

Leto za mlade

U okviru akcije "Leto za mlade" u subotu, 10. avgusta, sa početkom u 20h, na amfiteatru na nišavskom keju nastupiće niški bendovi "Dok 7" i "Kolosek", plesna grupa "Primavera", a mladi volonteri amaterskog pozorišta odigraće predstavu "Čovek koji je pao na zemlju". Detaljnije »

Auto park kod Medijane

Ministarstvo finansija Republike Srbije odobrilo je bespovratna novčana sredstva, u iznosu od 45 miliona dinara, za izgradnju auto kampa preko puta arheološkog nalazišta Medijana Detaljnije »

Izložba ”Grad budućnosti”

Izložba Grad budućnosti, Alekse Gajića, jednog od najboljih srpskih strip crtača, biće otvorena 12. marta u 18h, u Salonu 77 u Tvrđavi. Ovom izložbom Aleksa želi da pokaže svoje viđenje grada i njegovog razvoja u budućnosti. Detaljnije »

Izložba vitraža

Izložba vitraža Slavice Erdeljanović Curk, otvorena je u utorak 5. marta, u Galeriji Niškog kulturnog centra u 20h, a trajaće do 20. marta. Detaljnije »

Mehanizam čistog razvoja

Metan sa stare niške deponije na Bubnju biće pretvoren u električnu struju u okviru projekta "Mehanizam čistog razvoja”. Na ovaj način će se rešiti problem nagomilanog metana koji, prema rečima Ministra za životnu sredinu, Olivera Dulića, za grad predstavlja "ekološku bombu”. Detaljnije »

Kiki i Piloti u Nišu

Kiki Lesendrić će nakon 3 godine ponovo održati koncert na niškoj tvrđavi. Ovoga puta nastupa sa Pilotima, a koncert je zakazan za 2. jul. Ovaj nastup, baš kao i prethodni, predstavlja početak serije koncerata Kikija Lesendrića po Srbiji. Detaljnije »