Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
U okviru akcije "Leto za mlade" u subotu, 10. avgusta, sa početkom u 20h, na amfiteatru na nišavskom keju nastupiće niški bendovi "Dok 7" i "Kolosek", plesna grupa "Primavera", a mladi volonteri amaterskog pozorišta odigraće predstavu "Čovek koji je pao na zemlju".

Leto za mlade

amfiteatar-na-kejuAkcija “Leto za mlade” je zajednička inicijativa organizacije civilnog društva “Proaktiv” i Kancelarije za mlade Niš i Kancelarije za mlade GO Medijana, uz podršku “Otvorenog kluba” i volontera Nišvila.

U okviru akcije “Leto za mlade” u nedelju, 11. avgusta, sa početkom u 20h, na amfiteatru na nišavskom keju nastupiće niški bendovi “Kolosek” i ”Decokvaritelji”, plesna grupa “Primavera”, a mladi volonteri amaterskog pozorišta odigraće predstavu “Čovek koji je pao na zemlju”.

Cilj projekta u okviru kojeg se sprovodi akcija “Leto zamlade” jeste uspostavljanje partnerstva između organizacija civilnog društva i kancelarija za mlade, kroz zajedničko strateško delovanje u oblasti omladinske politike i rada, odnosno kroz planiranje, organizovanje i sprovođenje zajedničkih omladinskih aktivnosti.

Ovim aktivnostima se podstiču mladi za aktivno i kvalitetno provođenje slobodnog vremena, promovišu zdravi i bezbedni stilovi života i aktivna zaštita životne sredine, kao i zadovoljavanje potreba mladih u oblasti kulture.

Niški bendovi, plesna grupa i mladi glumci amateri učiniće da i ove subote mladi u Nišu imaju gde da kvalitetno provedu jedno letnje subotnje veče. Uskoro nas očekuju još neke aktivnosti za predstojeći Dan mladih – 12. avgust.

City Radio

Ostavi komentar