Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: best

Balkansko inženjersko takmičenje 2014

Balkansko inženjersko takmičenje, koje će se održati u periodu od 8. do 11. maja ove godine, predstavlja drugi nivo Evropskog BEST inženjersko takmičenja i namenjeno je pobedničkim ekipama lokalnih takmičenja koja su prethodno održana u Mostaru, Beogradu, Podgorici, Skoplju i Nišu. Detaljnije »

May the Skills Be With You

Niška lokalna grupa Udruženja Studenata Tehnike Evrope" BEST Niš" Ove godine, organizuje sada već tradicionalni 6. Međunarodni Letnji Akademski Kurs pod nazivom "May the Skills Be With You" od 21. do 31. jula 2013. godine u našem gradu. Detaljnije »

BESTweek

Niška lokalna grupa Udruženje studenata tehnike Evrope (BEST) u saradnji sa Elektronskim fakultetom, Univerzitetom u Nišu i bioskopom Kupina organizuje od 13. do 19. maja nedelju treninga i radionica BESTweek. Detaljnije »

Razmena studenata ”Niš – Pariz”

Udruženje studenata tehnike Evrope iz Niša (BEST Niš) organizuje kulturnu razmenu "Niš - Pariz", zanimljiv dogadjaj koji ima za cilj upoznavanje studenata iz drugih zemalja sa kulturnim sadržajem, tradicijom i istorijom jednog grada i države. Detaljnije »

Sajam poslova i praksi

Sajam poslova i stručnih praksi JOB FAIR" Tvoja karijera počinje ovde! za studente, diplomce i postdiplomce, kao i za sve one koji su u potrazi za poslom ili praksom održaće se 4. i 5. marta 2013. godine, u prostorijama Elektronskog fakulteta u Nišu. Detaljnije »

Job Fair 13

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair 2013 će se kao i prethodnih četiri puta održati u holu Elektronskog fakulteta u Nišu, 4. i 5. marta 2013. godine. Detaljnije »

Prolećna sezona BEST kurseva

BEST (Udruženje Studenata Tehnike Evrope) organizuje prolećnu sezonu međunarodnih akademskih kurseva tehnike širom Evrope u periodu od 28. februara do 27. maja. 2013. Detaljnije »