Kulturna dešavanja

BESTweek

BESTNiška lokalna grupa Udruženje studenata tehnike Evrope (BEST) u saradnji sa Elektronskim fakultetom, Univerzitetom u Nišu i bioskopom Kupina organizuje od 13. do 19. maja nedelju treninga i radionica BESTweek.

Predavanja i radionice su namenjene srednjoškolcima i studentima i pomoćiće im da unaprede svoja znanja iz ekologije, marketinga, fotografije, kao iz oblasti informacionih tehnologija.

Prvo predavanje će se odnositi na širenju svesti o ekologiji. Polaznici radionica će imati predavanje, a za tim i praktični deo kada će sređivati dvorište elektronskog fakulteta.

Narednog dana će polaznici imati prilike da nauče nešto više o prezentacionim veštinama dok će u sredu u bioskopu Kupina ljudi iz Kluba putnika mladima objasniti kako sa malo novca mogu putovati po svetu.

U četvrtak će se održati fotografska radionica, a u petak predavanje o informacionim tehnologijama. Poslednja dva dana su rezervisana za radionicu o marketingu, a i za uvod u naučno istraživački rad.

Predavanja su otvorena za sve zainteresovane, dok će se za radionice polaznici birati na osnovu pokazanog interesovanja i znanja koje poseduju iz izabrane oblasti.

Svi zainteresovani za radionice se mogu prijaviti na fejsbuk stranici BESTweek Niš, ili na broj telefona 064/5557445

Pročitajte i...