Promocije, sajmovi, festivali

Job Fair 13

13Job Fair 2013 pod sloganom „Tvoja karijera počinje ovde“ organizuje Udruženje studenata tehnike Evrope Niš – BEST Niš sa ciljem da pomogne diplomcima i postdiplomcima, ali i svim studentima koji traže posao ili stručnu praksu, tako što će im omogućiti direktan kontakt sa kompanijama iz različitih oblasti poslovanja.

Studenti, diplomci i postdiplomci svih fakulteta mogu ostaviti svoj CV na adresi www.jobfairnis.rs/ostavicv i na taj način povećaju šansu da ih zapazi neki od poslodavaca koji će se pojaviti na predstojećem sajmu poslova i stručnih praksi Job Fair 2013.

Pored kontakta sa poslodavcima učesnici sajma biće u prilici da poboljšaju svoje veštine pisanja CV-ja i da učestvuju u raznim radionicama i seminarima. Za studente će biti organizovano Inženjersko takmičenje, dok će srednjoškolci i ovog puta svoje znanje moći da provere u kvizu Infomanija.

Od svih CV-jeva pristiglih na sajt Job Fair-a biće napravljena baza podataka, koja će biti dostavljena svim kompanijama, uz pomoć koje će oni moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair 2013 će se kao i prethodnih četiri puta održati u holu Elektronskog fakulteta u Nišu, 4. i 5. marta 2013. godine.
Više informacija o sajmu kao i sve novosti o kompanijama učesnicima i pokroviteljima sajma možete pronaći na adresi www.jobfairnis.rs .

Pročitajte i...