Niške vesti

Leva strana druma ponovo u prodaji

leva-strana-drumaLeva strana druma“, prva knjiga Dejana Stojiljkovića autora bestselera „Konstantinovo raskršće“ i „Duge noći i crne zastave“ ponovo je dostupna u ograničenom broju primeraka u prodajnim objektima LAGUNE u Nišu.

U Laguninoj knjižari u centru (Voždova 4, preko puta hotela „Ambasador“, Tel. 018/247-485) i u Laguninoj knjižari u Kalči (Prizemlje-lamela E – lokal 11, Tel. 018/250-545).

Ovo bibliofilsko izdanje za razliku od originalnog iz 2007. godine ima drugačiji dizajn i pridodatu priču „Durlanski masakr kratežom“, pogovor za ovo izdanje je pisao Aca Celtic frontmen grupe Orthodox Celts. Knjiga je štampana u ograničenom broju primeraka. Prema dve priče iz ove zbirke Radio Beograd je uradio radio-drame.

Priče u zbirci prate događaje na razmeđi dva milenijuma u Nišu, kroz njih defiluju poznati i manje poznati gradski likovi, a sve je obojeno prepoznatljivim južnjačkim koloritom i pisano u slengu tipičnom za Niš i njegova predgrađa i krajeve: Pantelej, Durlan, Bulevar, Centar, Trošarina, Stambol, Crveni Pevac, Bubanj, Ledena stena…

Požurite da nabavite svoj primerak.

Pročitajte i...