Niške vesti

Regionalni seminar o prodaji u Nišu

kupi-meKomora mladih lidera, aktivnih građana i preduzetnika ( JCI Niš ) , peti put za redom, organizuje jednodnevnu obuku o prodaji i prodajnim veštinama. Seminar “ KupiMe“ ove godine održaće se u konfornoj sali Kupina bioskopa, u subotu, 20.aprila.

Prodaja je dinamična oblast koja se i u teoriji i u praksi razvija svakog dana – menjaju se stilovi i kanali komunikacije, pojavljuju novi mediji i platforme. Ono što je nezamislivo pre samo pet godina, danas je svakodnevna prodajna praksa. Zbog svega ovoga, svima koji se bave ili žele da se bave prodajom je neophodna stalna edukacija. – poručio je ispred JCI organizacje, Marko Jovanović, ovogodišnji kordinator seminara „KupiMe“

Teme seminara biće: Prvi kontakt sa klijentima. Održavanje klijenata/kupaca. Kako „oterati“ kupca. Osnovne veštine prodaje. Saveti za uspešnu prodaju i primeri u praksi.

Poseban deo seminara održaće se na samom kraju u vidu panel diskusije kojoj će predsedavati i naš dobro poznati Nišlija, dugogodišnji predavač o prodaji, Boban Mančev.

JCI Niš je osnovana 2007. godine i nju čine uspešni mladi preduzetnici i menadžeri do 40 godina starosti. JCI Niš svoje članove angažuje na projektima u oblasti preduzetništva, međunarodne saradnje, kvaliteta, obrazovanja, kulture i razvoja društvene zajednice, a u cilju stvaranja pozitivnih promena i novog ambijenta za rast privrede i preduzetništva.

Aplikacija se nalazi na sajtu http://nis.jci.rs/ ili na facebook stranici

Pročitajte i...