Promocije, sajmovi, festivali

Treći seminar o tehnikama prodaje

kupi-me-seminarSeminar o tehnikama prodaje – Kupi me koji se po treći put u organizaciji Komore mladih lidera i preduzetnika JCI Niš održava u Nišu, jedinstvena je prilika da svako kome je prodaja svakodnevni posao značajno unapredi svoja znanja i veštine.
Ovogodišnji program seminara je kombinacija treninga i ex catedra pristupa.

Prva dva dana seminara, 11. i 12. marta renomirane konsultantske kuće iz Beograda Mentor plus i NLP institut održaće celodnevne treninge za ograničen broj učesnika. Treninzi će biti realizovani u Regionalnom centru za profesionalni razvoj, Pariske komune bb.

Trećeg dana seminara, 26. marta na Ekonomskom fakultetu u Nišu, konsultanti iz Srpske asocijacije menadžera održaće nekoliko predavanja o marketingu i prodaji. Prodaja je dinamična oblast koja se i u teoriji i u praksi razvija svakog dana – menjaju se stilovi i kanali komunikacije, pojavljuju novi mediji. Ono što je bilo nezamislivo pre samo pet godina danas je svakodnevna prodajna praksa. Zbog svega ovoga je neophodna permanetntna edukacija menadžera prodaje.

Jedan od najvažnijih ciljeva JCI Niš je da svojim članovima i svim zainteresovanim pripadnicima poslovne zajednice obezbedi permanentnu edukaciju po niskim cenama.

Učešćem na seminaru Kupi me imate mogućnost da unapredite svoje znanje i veštine o prodaji po promotivnoj ceni od 30 evra po danu treninga.

I to nije sve! Svi učesnici treninga dobiće potpuno besplatno mogućnost prisustva trećem danu seminara!

Posetite web stranu seminara www.kupime.org.rs saznajte mnogo više informacija o predavačima i rezervišite svoje mesto jer je broj učesnika ograničen!

Izvor: Južne Vesti

Pročitajte i...