ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: seminar

Kuda plovi ovaj brod?

Udruženje "Ðœladi za turizam" u okviru tradicionalnog meseca edukacije, organizuje treći po redu seminar pod nazivom "Kuda plovi ovaj brod? U susret novim izazovima u turizmu" Detaljnije »

StartUp Gurus seminar

Seminar će biti održan u sredu 15. maja u Svečanoj Sali Elektronskog fakulteta sa početkom u 15 h. Očekuje se prisustvo od oko sto učesnika, studenata Elektronskog, Prirodno-matemtičkog i Ekonomskog fakulteta, ali i maturanata niških gimnazija, potencijalnih budućih kolega inženjera. Detaljnije »

Regionalni seminar o prodaji u Nišu

Komora mladih lidera, aktivnih građana i preduzetnika ( JCI Niš ) , peti put za redom, organizuje jednodnevnu obuku o prodaji i prodajnim veštinama. Seminar " KupiMe” ove godine održaće se u konfornoj sali Kupina bioskopa, u subotu, 20.aprila. Detaljnije »

Serbian Online Advertising Tour

Nakon velikog interesovanja za seminar u Subotici i Kragujevcu u okviru ‘Serbia Online Advertising Tour’, ABC Srbija, u saradnji sa USAID" IREX Media Assistance programom, organizuje i treći regionalni besplatni seminar u Nišu u okviru ‘Serbian Online Advertising Tour’ u hotelu Aleksandar, 11. maja 2012. godine. Detaljnije »

Treći seminar o tehnikama prodaje

Seminar o tehnikama prodaje - Kupi me koji se po treći put u organizaciji Komore mladih lidera i preduzetnika JCI Niš održava u Nišu, jedinstvena je prilika da svako kome je prodaja svakodnevni posao značajno unapredi svoja znanja i veštine. Detaljnije »

Promenimo društvo, krenimo od sebe

AIESEC u Nišu organizuje dvodnevni seminar sa ciljem promocije stručnog usavršavanja mladih kroz rad u nekoj od preko 107 zemalja sveta. Tokom 21. i 22. februara, u sali SKC-a u Banovini na drugom spratu, delegati će imati priliku da se upoznaju sa mogućnostima za odlazak na praksu u nekoj od inostranih kompanija. Seminar će oba dana trajati u periodu od 12h do 15h. Detaljnije »

Održan karate seminar u Nišu

U sali Vatrogasnog doma u Nišu održan je tradicionalni zimski karate seminar u organizaciji niškog karate-do kluba Ki. Pored domaćina, učestvovali su i karatisti svrljiškog karate kluba Derven i karate kluba iz Donje Toponice. Članovi kluba Anamaria nisu mogli da dođu jer su bili na zimskom seminaru na Kopaoniku. Detaljnije »