Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: b92

BAUK Rewind part 2

Organizacija BAUK i Idemo Na Mars (B92) uz podršku Redbull-a vam predstavljaju BAUK Rewind part 2, sa već dobro poznatim MKDSL-om u glavnoj ulozi i Kalson-om i Max-om kao podrškom. Detaljnije »

Kargo centar na aerodromu

Austrijska kompanija Ajmaks uputila je pismo o namerama i izrazila spremnost za nastavak poslova izgradnje kargo centra na niškom aerodromu Konstantin Veliki. Detaljnije »

Izložba predmeta iz Vinče u Nišu

Izložba Muzeja grada Beograda Vinča - fragmenti za rekonstrukciju prošlosti autora Milorada Ignjatovića, biće otvorena 10. juna u Galeriji Sinagoga u Nišu. Na izložbi će biti predstavljene posude i figurine iz perioda od 5200. do 4200. godine stare ere, iz doba neolita, kao i iz bakarnog i bronzanog doba, koje su otkrivene u periodu 1978-2010. godine. Detaljnije »

Danas Nišavska regata

U Nišu će danas biti održana tradicionalna turističko sportska manifestacija "Nišavska regata, u organizaciji "Safari kluba iz Niša. Program se izvodi na delu reke od sela Prosek do centra grada, u ukupnoj dužini od 15 kilometara. Detaljnije »

Montenegro Airlines u Nišu

Crnogorska aviokompanija Montenegro Airlines i grad Niš nastavljaju saradnju, pa će putnici iz Niša i dalje preko Podgorice leteti do evropskih metropola. Umesto dosadašnjih 199 evra, cena povratne karte sa taksama koštaće 159 evra. Detaljnije »

Beneton zapošljava 2.700 Nišlija

Italijanska kompanija Beneton otvoriće u Nišu fabriku vrednu 43,2 milona evra i u naredne četiri godine zaposliti 2.700 ljudi. Visina investicije iznosiće 43,2 miliona evra, a država će ovaj projekat podržati sa 9.000 evra po svakom novozaposlenom radniku. Detaljnije »