NisCafe Tabloid

Niška „Svadba veka“ pod lupom starleta

Dušan i Alisa

Nakon neviđenog medijskog mraka u proteklih par nedelja najpopularnija srpska starleta sazvala je hitnu sednicu poštovalaca i ljubitelja ove vrste „umetnosti“.

Kako nezvanično saznajemo, starlete i fanovi okupili su se i razgovarali na temu otvaranja prvog poglavlja „Zašto nas nema u medijima?“.

„Nesmotreno je da mediji u proteklih par nedelja konstantno izveštavaju o niškom paru i nekoj tamo „Svadbi veka“ dok je naša profesija totalno gurnuta u drugi plan. Nekako i razumem Olimpijske igre i to, ali ovo je već za uvredu“ – naglasila je starleta.

Na pitanje novinara, šta je to posebno iniciralo ovo okupljanje, starleta dodaje.

„Sudeći po komentarima korisnika na svim medijskim portalima, da se izrazim „hejterima“ (smeh), pola Srbije i ne zna ko su ti Dušan i Alisa, i javno stavljaju do znanja da ih to ne interesuje. Samim tim, logično je, žele i dalje da čitaju o nama, našim spletkama i slično.

Već nedelju dana niko nije ni slovce napisao o mom doručku a o fotkama da i ne govorim. I vi posle kažite da li je to ravnomerno pojavljivanje u medijima?“

Dušan i Alisa

Dušan i Alisa – Fotosešn

Čujemo da će biti i uživo prenos? Tri stejdža, grupe, pevači…

„Da da. Neverovatno. Čak su obe sale i bašta audio i video povezani… Pa za ime Boga miloga, da li je moguće?!?! Ja razumem, na primer, da ljude interesuje moj dvojnik koga sam slučajno pronašla na letovanju, onda, čije više štrče takmičenje, kao što je objavio jedan portal, zatim, koja je od nas kada i sa kim izgubila nevinost… Sve su to teme koje interesuju čitaoce a ne ovo.

Zato smo i rešile da ovome stanemo na put i vratimo naciji ono što zaista žele.“

Podsećamo da uživo prenos „Svadbe veka“ počinje 3. septembra od 18 časova.

Pročitajte i...