NisCafe Tabloid

Darko Lazić na Belmužijadi u Svrljigu. Svojim kolima???

Privredno-turistička i kulturna manifestacija, „Belmužijada“ održava se 5, 6 i 7. avgust na terenima Sportskog centra „Pastirište“ u Svrljigu.

Zarad bezbodnosti gostiju, objavićemo i rutu kojom se kreće Darko Lazić. Nadajući se da nema preteranih želja da poseti Niš.

„Uz Božiju pomoć iskreno se nadamo da će obići Niš i skrenuti kod Paraćina ka Svrljigu pa na dalje kako Gospod preporučuje“. Javljaju za naš Tabloid sa naplatne rampe kod Naissa.

 

Inače u okviru ovogodišnje „Belmužijade“, gostovaće poznata estradna imena: 5.avgusta „Perspektiva bend“, 6. agusta nastupiće Ana Kokić i Samo Bob dok će se 7. avgusta, koncert održati muzička zvezda Darko Lazić.

Pored takmičenja u pripremanju belmuža, na programu su i nadmetanje u pastirskom višeboju i pripremi tradicionalnih jela. Zatim, tu je i izbor najlepše pastirice i pastira, a na centralnom terenu naći će se i mnogobrojni izložbeno-prodajni štandovi.

Organizator manifestacije je „Centar za turizam, kulturu i sport“, a pokrovitelji Opština Svrljig i Ministarstvo kulture i informisanja.

Pročitajte i...