NisCafe Tabloid

Jedan „urednik“ menja sve

niscaffe

Kako nezvanično saznajemo, glavni urednik Južnih Vesti, Predrag Blagojević, je angažovanjem strane firme a sve u cilji dezorjentacije korisnika u predizbornoj „fešti“ lansirao novi internet portal na adresi www.niscaffe.com.

Iako je poznato da gospodin Blagojević veoma oštro reaguje na prenošenje vesti sa matičnog portala na kome je glavni i odgvorni urednik, ovoga puta reakcija uredništva je izostala što nedvosmisleno ukazuje na to da sam Predrag stoji iza svega.

Na pitanje novinara našeg portala da li sve to nije uvertira u kreiranje medijskog mraka i istoumlja jer takav portal (sa jednim F) već postoji, Blagojević je izjavio „tako smo u mogućnosti“ i zaključio da „jedan portal, pa makar to bile i Južne Vesti, je ipak premali da plasira sve ono što nameravamo da „kažemo“ auditorijumu i samim tim se stvorila potreba za ovakvim potezom“.

Osvrnuvši se na situaciju nedavnog gašenja portala www.tuznevesti.com, koji su u dosta navrata ljudi povezivali sa portalom gde Blagojević radi, Predrag je izjavio da je „totalno amaterski pokušavati napraviti nešto što se zansiva na tuđoj slavi kopiranjem ili premeštanjem par slova u nazivu“.

Novinari našeg portala nisu uspeli da stupe u kontakt sa „glavnim i odgovorim“ urednikom novonastalog portala.

Pročitajte i...