NisCafe Tabloid

Iznajmite beogradskog glumca za 1000 evra

giga-trans

Tokom nedavno završenih Filmskih susreta u Nišu, u jednom lokalnom mediju se pojavio zanimljiv oglas. Naime, beogradska agencija „Giga Trans“ ponudila je Nišlijama aranžman u kome možete iznajmiti beogradskog glumca na jedno veče.

NišCafe Tabloid ekskluzivno prenosi tekst oglasa:

„Dosadno vam je? Prijatelji i rođaci vas ne cene i smatraju vas luzerom? Hoćete da ispadnete faca? Imamo rešenje za vas! Iznajmite vrlo povoljno beogradskog glumca po izboru na jedno veče!

Agencija „Giga Trans“ vam nudi široku lepezu beogradskih profesionalaca za razumnu cenu i uz garant kvaliteta.
U ponudi se nalaze sledeći tipovi glumaca koje možete ugostiti u svom domu a o svom trošku:

TIP 1: LEGENDA

Glumac poznat po svojim ulogama na filmu, TV-u i u pozorištu, dobitnik nagrade „Car Konstantin“ ili čak samog Gran-prija „Naisa“ i „Ćele Kula“. Prepoznatljivo lice u čijem društvu ćete se osećati kao da ste najveća faca u gradu, boemčina, šmeker, drugarčina, autoritet… Pije isključivo firmirana pića, insistira da mu se obraćate sa „faco“, „care“, „kralju“… Preferira jagnjetinu i dobro ohlađen špricer.
Kapacitet: Neograničen
Cena: 1000 evra

TIP 2: MLADI GLUMAC

Mlada nada domaćeg filma, ribe se lože na njega a frajeri bi želeli da im bude ortak. Dobitnik neke od onih bezveznih povelja. Dobro igra fudbal. Pojavio se u reklamama za sladoled i mobilne operatere. Voli da popije i domaću rakiju ako je dobra, ishranu bazira na morskim plodovima i italijanskoj kuhinji.
Kapacitet: solidan
Cena: 500 evra

TIP 3: EPIZODISTA

Glumac čiji vam je lik poznat ali vam je teško da se setite kako se zove. Uglavnom se njegova pojava na ekranu komentariše sa: „Evo ga onaj… Kako beše?“. Muškarac srednjih godina ili u ranim šezdesetim. Veteran svih festivala na kojima je besplatno jelo, piće i prevoz. Neretko i član raznoraznih žirija. U njegovom društvu ćete se osetati staloženo i smireno a čućete i dosta anegdota i mudrih saveta. Voli sve što vole mladi.
Kapacitet: Ograničen
Tehničko upozorenje: Ne dajte mu da meša pića
Cena: 100 evra

TIP 4: POŠTAR

Glumac koga na tvrđavi najavljuju rečenicom: „A u ulozi poštara…“. Specijalista za male uloge u trajanju od 3 do 5 sekundi. Niko nikad nije čuo za njega. Sumnja se da je uopšte glumac.
Kapacitet: Nepoznat
Cena: pivo i pljeskavica

SPECIJALNA PONUDA: SERGEJ TRIFUNOVIĆ

Ako želite da ugostite nekog u svojoj kući, hranite kavijarom, pojite viskijem, nabacujete mu ribe i dozvolite mu da vam demolira stan, a da vas on posle toga u znak zahvalnosti iznapušava kao poslednjeg provincijalca i palančanina – onda je Sergej idealno rešenje za vas!

Kontaktirajte našu Agenciju i obezbedite svog glumca po promotivnoj ceni! Samo u toku trajanja Filmskih susreta – dajemo popust od 20%!“

Kako NišCafe Tabloid saznaje, ponude ove agencije su bile veoma atraktivne Nišlijama tako da su svi aranžmani rasprodati u rekordnom roku. Osim Sergeja koji je ipak bio preskup za plitke džepove naših sugrađana.

Foto: Happy TV

Pročitajte i...