NisCafe Tabloid

Rajder lista Sergeja Trifunovića – Tražio roštilj sa ukusom čipsa

sergej-trifunovic3Naš proslavljeni glumac, dobitnik Oskara, vrsni muzičar i ljubitelj čipsa, imao je veoma zanimljive zahteve prema organizaciji NišVille jazz festivala prilikom ovogodišnjeg gostovanja.

Ekskluzivno, NišCafe vam donosi rajder listu Sergeja Trifunovića koju smo dobili od izvora bliskom festivalskom bekstejdžu i točilicama za pivo koji je i slikao glumca u trenutku kada je dostavljao listu.

„Evo, mojih zahteva, a vi vidite šta ćete.

– Voleo bih da me smestite u hotel „Hilton“. Znam da nema u Nišu, ali ima jedan u Budimpešti, a odatle možete da me dovozite na tvrđavu helikopterom. Kad može Kusturica da leti u helikopteru mogu i ja. Što je on bolji od mene?
– Dva živa jaja, od kokoške. Treba mi za glas. Video sam da tako radi Gaga Nikolić u „Ko to tamo peva“. Ja sam šlager pevač. Razumeš? Treba da vodim računa o glasu.
– Mast na bazi belog luka (za oblikovanje frizure).
– Tonik na bazi mladog kupusa (za održavanje bradice)
– Majica sa likom Jove Divljaka (da, znam da ste mi predlagali da obučem majicu sa likom Šabana Bajramovića ali ja stvarno nemam pojma koji vam je taj???)
– „Pino Silvestre“ (losion, bočica, komada jedan). Ako nema taj, može i „Brut“.
– Roštilj sa ukusom čipsa. Ako može da ima čips sa ukusom roštilja, može valjda i obrnuto?
– Kavurma.
– Umesto tezgi sa roštiljem da se stave tezge sa čipsom.
– Jedan majstor džudoa da me nauči kako da padam a da se ne povredim. Posle pola gajbe piva po onoj vašoj tvrđavi počnu da niču silna stepeništa i pragovi.
– Da se u one kafiće i kafane po tvrđavi i oko nje dovedu poznati DJ-evi i puštaju muziku tokom festivala kako bi se izbegla situacija da iz njih trešti turbo-folk. Evo mog predloga:

„Hamam“ – Dejvid Geta
„Tri Fenjera“ – Fetboj Slim
„Reka“ – Fanki Džanki
„Gusar“ – Artur Bejker
„Kafanče“ (kod Banovine) – Markonjero
„Bucino ćoše“ – MC Hammer
„Pelivan“ (poslastičara) – Marko Nastić

Javiše mi da je Džon Pil umro… Šteta, ja sam mislio da njega strateški rasporedimo u „Staru Drinu“.

– Što se mog honorara tiče, ostaje dogovor da bude isplaćen delom u zlatnim polugama a delom u čipovima za kazino „Flamingo“ u Las Vegasu

voli vas vaš SERGEJ“

Pročitajte i...