Niške vesti, Promocije, sajmovi, festivali

Nik Vujičić u Nišu

Nik Vujičić

Svetski poznati motivacioni govornik Nik Vujičić prvi put će gostovati u Nišu i održati predavanje 19. aprila u hali “Čair” od 19:30.

Kako napominju organizatori, njihova želja je da Nik svojim govorom ulije ljudima nadu za životom i motiviše ih da se pokrenu.

Ovo je prilika da čujemo čoveka koji je proživeo dosta toga u životu i iz tih situacija izašao kao pobednik. Siguran sam da ćemo biti ohrabreni porukom koju Nik ima za nas. Tema ove večeri jeste “Živeti život bez ograničenja”. Ako neko može da nas nauči nešto o tome, onda je to jeste Nik Vujičić – objašnjava Vlada Stojanović iz Udruženja građana “Radosna vest“.

Nik poručuje da se nada će Nišlije inspirisati njegova priča da prevaziđu izazove sa kojima se susreću.

Ovim putem želim s vama da podelim nezaustavljivu moć vere na delu, koja mi je pomogla da živim ovaj neverovatno dobar život uprkos hendikepu. Naravno, ne znam odgovore na sva pitanja. Ali imao sam koristi od saveta mnogih mudrih ljudi, kao i od ljubavi i blagoslova mog nebeskog Oca – kaže Nik.

Nik Vujičić je držao govore u 43 zemlje i pred više od 4.500.000 ljudi, a njegova predavanja na internetu imaju desetiname miliona pregleda. Posetio je Srbiju 2012. godine, ali tada nije bio na jugu. Gostovanje u Nišu deo je balkanske turneje.

Ulaz na predavanje u hali “Čair” biće, kako kažu organizatori, besplatan, ali će zbog ograničenog broja mesta biti neophodno da se nabave ulaznice. Predavanje će, inače, biti na engleskom, ali uz prevod na srpski.

Prvih 500 ulaznica moći će da se rezerviše od danas pozivom na broj telefona 062-81-28-025, dok će besplatne ulaznice moći da se preuzmu od narednog vikenda na biletarnici bioskopa “Kupina” – objašnjavaju organizatori.

Južne vesti

Pročitajte i...