Magazin

Treći broj “Raketle“

raketlaUdruženje SF-Serbia i Kupina film organizuju promociju trećeg broja časopisa „Raketla“. Promociju će voditi Vesna Lazić, PR Kupina Filma, a njen sagovornik biće Milan Maksimović, Glavni i odgovorni urednik časopisa. Promociju će upotpuniti i dva gosta, pisci Branislav Janković (O vukovima i senkama), i Miloš Petković (Perunov Hroničar, Trilogija Vukovi sudbine). Promocija počinje u 21h.

Raketla je fanzin udruženja SF-Serbia, godišnji magazin koji pokriva sve teme i uglove naučne i epske fantastike, horora i drugih srodnih žanrova, kroz opise, najave, i recenzije knjiga, filmova, stripova, igara, i drugih sadržaja.

Treći broj Raketle je dvobroj na temu vampira, koji u svojih 518 strana nudi 17 strana tekstova o knjigama, 39 strana o stripu (ukljućujući i dva stripa), 21 stranu intervjua, 184 strana sa pričama, 43 strane o filmu, 29 strana o igrama, i još puno toga.

Cilj promocije je popularizacija naučne fantastike, epske fantastike, i horora, kod omladine, kako kroz Raketlu tako i kroz stalne akcije udruženja SF-Serbia.

Pročitajte i...