Magazin

Pet faktora koji BMW čine najpoželjnijim automobilom

Popularni znak BMW vozila lako prepoznaju skoro svi, a reč je o jednoj od najprestižnijih nemačkih automobilskih kompanija. BMW auto predstavlja mnogo više od običnog vozila – reč je o prestižu, statusnom simbolu, i pouzdanosti koju ovaj brend nosi sa sobom.

Ako se još uvek niste uverili u to zašto su BMW automobili tako poželjni, u tekstu koji sledi ćemo vam navesti pet faktora za to. Otkrijte zašto je BMW automobil sinonim za udobnost i kvalitet. 

#1 Veliki izbor delova i mogućnosti za popravku

BMW automobili različitih serija rasprostranjeni su širom sveta. Popularnost BMW-a doprinela je otvaranju servisa koji popravljaju četvorotočkaše ovog brenda na različitim lokacijama, a samim tim i delovi za BMW su dostupni gotovo svuda gde se voze ovi automobili.

Velika ponuda znači i širok dijapazon cena, što je izuzetno povoljno za vozače ovog auta, jer uvek mogu pronaći opciju koja im se najviše isplati. Mehanizam BMW vozila poznat je svakom dobrom automehaničaru, pa tako nema sumnje da ćete pronaći nekoga ko će vam adekvatno popraviti vozilo.

Najbolja vest u okviru ove teme je da se BMW vozila nisu sklona kvarovima, da su poznata po kvalitetu koji pružaju, a skloni su manjim popravkama baš kao i bilo koji automobil druge marke. Istini za volju, što je vaš BMW savremeniji i bolje opremljen, to će i njegova popravka koštati više.

#2 Bezbednost prilikom vožnje

BMW automobili pravljeni su tako da budu jedni od najbezbednijih vozila auto industrije. O tome svedoči i podatak da BMW svake godine osvoji nagradu u kategoriji bezbednosti vozila. 

Neke od njihovih najnaprednijih dostignuća obezbeđuju nadograđenu zaštitu za različite delove tela, primera radi za kolena, zatim, poboljšan sistem odbrane od obijanja vozila, pojačana opremljenost air bag-ovima i još mnoge druge pogodnosti.

#3 Visoke perfomanse vozila

Jedna od osobina zbog kojih vozači BMW automobila ostaju verni ovom brendu čak i kada menjaju svog četvoročkaša jesu vrhunske performanse koje BMW vozila pružaju. Reč je o izuzetno izrađenoj tehnologiji koja omogućava dobru kontrolu vozila i pri većoj brzini, što je veoma važno pre svega zbog bezbednosti.

Većina BMW modela ima V-6 ili V-8 turbo motore, koji omogućavaju dodatno povećanje performansi.  Šta to zapravo znači? Primera radi,  većinu neravnina i izbočina na putu nećete ni osetiti u svom četvorotočkašu, niti će one uticati na udobnost pri vožnji.

#4 Luksuzno vozilo kao simbol prestiža

Ne možemo a da se ne osvrnemo na reputaciju kakvu ima BMW, a reč je o brendu koji proizvodi neke od najluksuznijih automobila današnjice. Ova kompanija se o tome pažljivo brine godinama unazad pa se tako svako vozilo proizvodi sa pažnjom, i posvećenošću detaljima.

BMW vozila odišu luksuzom, stilom, pažljivo biranim dizajnom, i udobnošću. To se vidi i kroz materijale koji se koriste za izradu kako spoljašnjosti, tako i unutrašnjosti ovih vozila. BMW automobili su davnih dana prepoznati kao statusni simbol, a ovakva situacija se održala do danas.

#5 Vrednost koja ne opada godinama

Vrednost se ne izražava samo kroz inovacije i poslednja tehnološka dostignuća vozila, ona se stiče godinama i zasniva se na dugogodišnjim iskustvima zadovoljnih korisnika, na generacijama koje su prepoznale kvalitet i udobnost određenog brenda.

Takođe, vrednost se može pretočiti u cenu, pa tako možemo zaključiti da BMW vozila bez obzira na svoje godine, odnosno datum proizvodnje drže cenu, što znači da ćete svog BMW-a uvek moći da prodate po dobroj ceni, bez obzira na to koliko ste ga vozili.

Verujemo da vas mnogi od ovih razloga neće iznenaditi, ali da će vas podsetiti na važnost tradicije i kvaliteta koji se neguje godinama. BMW vozila se ne cene samo zato što imaju izuzetne karakteristike, već zato što i decenijama unazad nisu izneverila svoje vozače, već im pružaju udobnost i performanse vrhunskog kvaliteta.

Pročitajte i...