Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: kupina

IFFR u Kupini

Niški bioskop Kupina će biti deo predstojećeg, 44. izdanja, renomiranog Međunarodnog filmskog festvala u Roterdamu (International Film Festival Rotterdam" IFFR), koji će se održati od 24. do 28. januara. Detaljnije »

Slovački kratki film

Projekat Slovački kratki film je predstavljen od strane neprofitne organizacije Publikum u saradnji sa Slovačkom audiovizuelnim fondom. Detaljnije »

FreeNetWorld festival

FreeNetWorld Internacionalni Filmski festival je festival kratkog filma koji okuplja autore i producente najboljih filmskih produkcija iz celog sveta. Detaljnije »

Makedonski filmovi u Kupini

Od 08. do 11. septembra, u Nišu će biti održana revija makedonskog filma na kojoj će biti prikazana 4 reprezentativna ostvarenja kinematografije te zemlje. Detaljnije »

Ciklus nordijskog dokumentarnog filma

U okviru Festivala evropskog filma na kojem je planirano da u 2014. godini niška filmska publika pogleda ukupno 34 revije filmova iz zemalja iz Evrope na red je došao i ciklus nordijskog dokumentarnog filma. Detaljnije »

Lutka scene “Pepino”

Od 11. januara svake subote od 11 sati, najmladje Nišlije biće u prilici da u sali bioskopa Kupina, gledaju predstave u izvodjenju Lutka scene Pepino. Detaljnije »