Promocije, sajmovi, festivali

Startit Meetup No7

meetupSedmi po redu “Startit Meetup“ će se održati u ponedeljak, 25. februara sa početkom od 18h u prostorijama kluba Juridicum.
Lokalnoj publici će se predstaviti dva lokalna startapa — VetCloud i CaseTrek a doći će nam u posetu i drugari iz sofijskog akceleratora Eleven.

Niš je poznat kao mesto gde ima dosta programerskog talenta i kul proizvoda ali i jedno od stecišta šire IT zajednice koju okuplja konferencija biZbuZZ. Nadamo se da ćemo ovim i narednim događajima u ovom gradu dodatno povezati i pogurati lokalnu startap zajednicu.

Ivan Vesić će publici predstaviti VetCloud, savremeno rešenje za upravljanje veterinarskim ambulantama, za koje je krajem prošle godine dobio seed investiciju od Elevena. Pored ovoga, pričaće nam i zašto gradi enterprise startap i zašto biste i vi trebali da razmotrite isti.

Ivan Rašić će nam prezentovati CaseTrek, veb aplikaciju za upravljanje advokatskim kancelarijama, „Basecamp za advokate“. Valja pomenuti da je Ivan upoznao svog ko-osnivača upravo na jednom od prvih meetupa.

Diljan Dimitrov iz Elevena, seed/venture fonda iz Sofije, će nam pričati o tome kakve startape traže i kako možete da dobijete investiciju od njih, kao i šta je to Minimum Viable Product i kako možete iskoristiti ovaj koncept pri razvoju vašeg startapa.

Prijavljivanje i više informacija

Pročitajte i...