Clubbing

Budimo svi društveno korisni

zoo-planetU četvrtak 15. maja 2014. godine u klubu Juridicum na Pravnom fakultetu godine sa početkom u 21 čas održaće se Humanitarna žurka „Budimo svi društveno korisni“ koju organizuje Udruženje ZOO Planet uz podršku Organizacija .B.A.U.K. ( Baza alternativne umetnosti i kulture) i Balkanrock. Za dobru atmosferu humanitarne žurke pobrinuće se Machoniero, Naopak-Ništarija i DJ Mithja-Tjamil.

Cilj organizacije Humanitarne žurke jeste prikupljanje finansijskih sredstava za potrebe nabave neophodne opreme za zbrinjavanje i pružanje pomoći životinjama u akcijama koje sprovodi Volonterska ZOO Patrola Udruženja ZOO Planet. Sva prikupljena sredstva tokom projekta koji traje do kraja maja biće udvostručena od strane Trag fondacije koja je podržala projekat.

Podržite ovu humanitarnu žurku koja će pomoći jačanju kapaciteta Volonterske ZOO patrole koja ima veliki značaj za našu zajednicu, životinje i građane. U protekle četiri godine uvidelo se da je naša Volonterska ZOO patrola itekako neophodna za naš grad pa je itekako bitno da zajedničkim snagama pomognemo da ona opstane.

Cena ulaznice je 150 dinara

Pročitajte i...