Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: promocija

Promocija knjiga Maje Volk

U prostorijama Narodne biblioteke ’Stevan Sremac’ u ponedeljak 28 aprila u 18 časova Maja Volk će održati promociju svojih knjiga. Detaljnije »

Career Development

Međunarodna studentska organizacija AIESEC organizuje projekat Career Development koji će se održati 25. i 26.02.2014. u prostorijama Univerziteta Singidunum, sa početkom od 10h. Detaljnije »

Promocija kompilacije “Urbanish”

Nakon odlične zvanične promocije u kafeu Truba, u sredu 25.12.2013, gde se okupilo preko 50 niških muzičara, autora, organizatora, producenata, večeras organizacija BAUK nastavlja sa promocijom URBANISH kompilacije i to živom svirkom u klubu Feedback. Detaljnije »

Veče fizike

U četvrtak, 7. novembra 2013. godine od 19:30h Društvo fizičara Niš (DFN) organizuje Veče fizike - O Nobelovoj nagradi za fiziku, Higsovoj čestici, CERN-u Detaljnije »

Android takmičenje

Udruženje studenata elektronike Evrope (EESTEC) organizuje treće po redu veliko Android takmičenje. Android takmičenje je međunarodnog karaktera, tj. otvoreno je za sve ljude na svetu. Cilj je napraviti što bolju Android aplikaciju u odgovarajućem programskom jeziku. Detaljnije »