Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: Internet

Na klik od zdravlja

Osobe sa oštećenim sluhom od sada imaju priliku da se informišu o simptomima i prevenciji najčešćih oboljenja putem video snimaka na znakovnom jeziku postavljenih na sajtu www.naklikodzdravlja.com. Detaljnije »

ALEKSANDAR ILIĆ – Flylord

aleksandar-ilic

Rođen 1977. godine u Užicu i iz opravdanih razloga tačan datum nije javno poznat. Studirao na Elektronskom fakultetu u Nišu i oktobra 2008. godine sa Vitomirom Ognjanovićem pokreće firmu Simplicity doo. Detaljnije »

Servis Niš 2.0

NIŠ 2.0 je projekat sa kojim je E-Tvrdjava organizacija konkurisala na ovogodišnjem community boost_r konkursu - IZAZOVI. Detaljnije »

StartUp Gurus seminar

Seminar će biti održan u sredu 15. maja u Svečanoj Sali Elektronskog fakulteta sa početkom u 15 h. Očekuje se prisustvo od oko sto učesnika, studenata Elektronskog, Prirodno-matemtičkog i Ekonomskog fakulteta, ali i maturanata niških gimnazija, potencijalnih budućih kolega inženjera. Detaljnije »

Super Radio – Uživo

Nastao je na incicijativu osnivača Udruženja građana "Centar za unapređenje društvene svesti" Super građanin", inače dugogodišnjih medijskih radnika. Detaljnije »

10 hiljaditi ”fan” NisCafe.com portala

Pošto su nagrade tipa ''letovanje na Kubi za dvoje'' totlano demode u današnje vreme, portal NisCafe.com i svi veliki prijatelji i saradnici koji nam pomažu (a i odmažu stalnim okupljanjima po raznim ugostiteljskim objektima) svih ovih godina, dodeljuje 10.000om ''lajkeru'' naše stranice na Fejsbuku, po stavkama, sledeće :) Detaljnije »

Odlična poslovna ponuda

Jutros nam je posle dugog vremena ''osvanuo'' obećavajući oglas za posao za sve ljude na teritoriji grada Niša. Odlična plata, uslovi, mogućnost napredovanja. Sve kako treba. Detaljnije »

tehnologija Detaljnije »

Embrace +

Kako ne bi propustili važan email ili poruku na nekoj od društvenih mreža osmišljena je narukvica koja će vas svetlećim signalima obavestiti o tome. Embrace + povezana je Bluetooth-om sa iPhone ili Android uređajima i može se programirati da svetli u raznim bojama. Detaljnije »