Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: juridicum

Budimo svi društveno korisni

U četvrtak 15. maja 2014. godine u klubu Juridicum na Pravnom fakultetu godine sa početkom u 21 čas održaće se Humanitarna žurka "Budimo svi društveno korisni" Detaljnije »

Depeche Mode tribute

Cover band jedne od najpopularnijih grupa današnjice, sastava DEPECHE MODE, po prvi put gostuje u Nišu, u subotu, 10. maja, u klubu "Juridicum" na Pravnom fakultetu. Detaljnije »

Smells Like K. Spirit u Nišu

Švajcarski Nirvana tribute bend Smells Like K. Spirit će u okviru evropske turneje na kojoj obeležava 20 godina od smrti Kurta Kobejna gostovati u Nišu, 12. aprila, u klubu Juridicum na Pravnom fakultetu. Detaljnije »

Prvi LIFT festival

Prvi LIFT festival održaće se u subotu 5. aprila u klubu Juridicum u Nišu. Uz savremenu audio i video produkciju, nastupiće tri izvođača, Repetitor, Za Dž i Kišobran DJ/VJ set. Detaljnije »

Orthodox Celts u Nišu

Ulaznice za koncert beogradskog benda Orthodox Celts, koji će 22. marta u 21:30 biti održan u niškom klubu Juridicum na Pravnom fakultetu, su u prodaji. Detaljnije »

S.A.R.S. u Nišu

Jedan od najtraženijih bendova na Balkanu, beogradski sastav S.A.R.S., gostuje u Nišu u nedelju, 13. aprila, u klubu "Juridicum" na Pravnom fakultetu. Detaljnije »

Punk fest

Na "Evropa festu", koji će biti održan 7. marta od 21 sat u klubu "Juridicum”, nastupiće, pored već najavljenog SMF-a, beogradski oi bend "Pogonbgd” i niški sastav "Kojekude. Detaljnije »

Dado Topić u Nišu

Jedan od najdugovečnijih jugoslovenskih rokenrol muzičara, Dado Topić, zajedno sa svojim bendom Time After Time održaće solistički koncert u subotu, 15. marta u niškom klubu "Juridicum” na Pravnom fakultetu. Detaljnije »