Magazin

Počinje snimanje serije “Otvorena vrata“

otvorena-vrataDanas počinje snimanje nastavka popularne serije ‘Otvorena vrata’. Prema rečima producentkinje Bojane Maljević prva klapa je zakazana za 23. februar, kada će se posle 18 godina okupiti stara ekipa.

– Imamo mnogo posla i jedva čekamo da počnemo da stvaramo – ponovo zajedno na prvoj probi. A potom nećemo izlaziti iz studija neko vreme – poručuje Maljevićeva.

Uzbuđenje svih autora i saradnika je veliko što potvrđuje i reditelj prvih epizoda koje ćete gledati na Prvoj TV, Radivoje – Raša Andrić.

– U skoro istom sastavu srešćemo se posle 18 godina – kaže Andrić. – Kao da smo svi otišli na put oko sveta, pa se svako izgubio na nekom ostrvu. A onda, posle mnogo robinzonskih godina – odjednom smo opet zajedno.

Snimanje prethodnog serijala, dodaje reditelj ima specijalno značenje za sve njih. Snimalo se pod sankcijama, u teškoj krizi, rat je još besneo u susednim republikama.

– Studio je bio naša „kućica“ – priseća se reditelj. – U toj „kućici“ su se među nama svima razvile specijalne veze. Delimično smo i zbog tog lepog odnosa snimili dobru seriju. Te smo i sad uvereni da ćemo opet uspeti u tome.

Iako su u pitanju naša dobra stara „Vrata“, biće tu potvrđuju i Raša i Bojana raznoraznih potpuno novih stvari. I novih likova i glumaca. I što je najvažnije priče koje će pričati biće potpuno nove.

Pročitajte i...