Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: rukomet

Svetsko prvenstvo za rukometašice u Nišu

U Grupi B Svetskog prvenstva za rukometašice u hali Čair u Nišu igraće Srbija, Danska, Brazil, Kina, Japan i Alžir, odlučeno je na žrebu u Beogradu. Svetski šampionat biće održan od 7. do 22. decembra. Detaljnije »

U prodaji karte za EP 2012

U ponedeljak, 17. septembra u 12h počinje prodaja kompleta i pojedinačnih karata za utakmice Evropskog prvenstva za rukometašice koje će od 4. do 16. decembra biti u Nišu, Beogradu, Novom Sadu i Vršcu. Detaljnije »

Evropsko prvenstvo u rukometu za žene 2012

Pogledajte raspored predstojećih utakmica, rezultate odigranih utakmica, tabele, parove i poredak ekipa kao i ostale zanimljivosti vezane za evropsko prvenstvo u rukometu za žene - EHF EURO 2012 koje se odigrava u Srbiji od 04. do 16. decembra 2012. godine. Detaljnije »

Borba za drugi krug

Danas će u hali Čair biti odigrano poslednje kolo B grupe Evropskog prvenstva. Od 18:15h igraju Nemačka i Švedska, a u 20:15h počinje duel Češke i Makedonije. Detaljnije »

Rukometaši Srbije u polufinalu

Izabranici Veselina Vukovića pobedili su selekciju tri krune (24:21) u sjajnoj atmosferi Beogradske Arene i time obezbedili plasman u polufinale Evropskog prvenstva! Detaljnije »