Rekonstrukcija “Bubnja“

Spomen park „Bubanj“- prostor oko spomen obeležja i Amfiteatra, koji se rekonstruišu zahvaljujući finansijskim sredstvima iz projekta „Saradnja za održivi razvoj kulturnog turizma u opštinama Bobov Dol i Palilula“ u okviru prekogranične saradnje Bugarska-Srbija, obišao je predsednik Gradske opštine Palilula, Boban Džunić, sa saradnicima.

Detaljnije

Čas istorije na Bubnju

Gradska opština Palilula u saradnji sa organizacijama civilnog društva, Kancelarijom za mlade opštine Palilula, EKOpolis mrežom, po tradiciji i ove godine obeležiće, javnim časom istorije u Spomen parku „Bubanj“, Međunarodni dan borbe protiv fašizma i antisemitizma.

Detaljnije

7. maja na Bubanj

Gradska opština Palilula, u Nišu, na inicijativu grupe nevladinih organizacija 7. maja 2011. godine na Spomen-parku „Bubanj organizuje veliku ekološku akciju pod sloganom „Ja sam 7. maja na Bubnju, a ti? od 9 sati

Detaljnije

Ja sam 7.maja na Bubnju a ti?

U okviru programa nacionalne kampanje „Očistimo Srbiju“ i svetske ekološke kampanje „Clean up the World – Očistimo svet 2011“, u subotu, 7.maja, u spomen parku „Bubanj“, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Palilula, održaće se velika akcija prolećnog čišćenja i uređenja ovog memorijalnog kompleksa, pod motom „Ja sam 7.maja na Bubnju a ti?“.

Detaljnije