Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: blic

IVANA ANĐELKOVIĆ

Rođena 9.aprila 1985. godine u Nišu gde i živi. Apsolvent je Filozofskog fakulteta u Nišu na odseku žurnalistika i radi kao novinar dnevnog lista Blic (integrisana redakcija Ringier Axel Springer). Detaljnije »

Haj Ararat u Nišu

Gradonačelnik Niša Miloš Simonović i direktor Haj Ararata Rafi Karapet Benlian, proizvođača konditorskih proizvoda, potpisali su juče ugovor o ustupanju gradskog građevinskog zemljišta radi izgradnje nove hale fabrike površine 1.680 kvadratnih metara. Detaljnije »

Shopping Night u Nišu

Pred nama su već tradicionalne noći kupovine, a pored Beograda od ove godine i Niš će uživati u mnogobrojnim kupoholičarskim akcijama i to petog maja. Detaljnije »

U “kafane” otišlo 22,5 miliona dinara

Javna gradska preduzeća u Nišu, njih 13, ukupno su u prošloj godini potrošila preko 22,5 miliona dinara za reprezentaciju i reklamiranje, rečeno je na poslednjoj sednici Skupštine grada Niša. Tačnije na reprezentaciju je potrošeno oko 150.000 evra, a na reklamiranje oko 70.000 evra. Detaljnije »

Naselja u Nišu

Niš je zbog zanimljivih naziva svojih naselja i njihovog položaja, u internom žargonu nazvan Titanik. I stvarno, kad se pogleda iz pravca Niške Banje prema centru, grad počinje naseljem pod nazivom Brzi brod, a završava se na Ledenoj steni. Detaljnije »

Carska rezidencija u korovu

Ostaci Palate sa oktogonom, za koju postoje ozbiljne indicije da bi mogla da bude nekadašnja rezidencija Konstantina Velikog, najvećeg hrišćanskog imperatora, trunu neistraženi već 22 godine na Gradskom polju u Nišu. Detaljnije »