Estrada

MILJANA KULIĆ

Miljana Kulić

Miljana Kulić je rijaliti zvezda rođena u Nišu 1993. godine gde i živi. Postala je poznata po tome što je navodno proganjala „Zvezde Granda“ koje su joj dale nadimak Gonič. Produkcija Happy televizije je to smatrala dovoljnom kvalifikacijom da joj obezbede učešće u rijaliti programima „Maldivi“, „Parovi“ i „Zadruga 2“.

Odrastanje i obrazovanje Njeni otac i majka su Siniša i Marija Kulić, a ima i mlađe sestre Tijanu i Anu. Sestra Tijana studira na ekonomskom fakultetu u Nišu, a o Ani nema dostupnih informacija. Cela porodica joj živi u Nišu. Miljana je završila osnovnu školu u Nišu, a nakon osnovne završila je srednju pravno-birotehničku školu. Bila je dobar ali problematičan učenik.

Smatra da je bila normalna sve dok nije počela da gleda „Zvezde Granda“ sa starijom ženom koja ju je ubedila da je pevač Dušan Svilar pravi dečko za nju. Tada je nabavila brojeve telefona mnogih pevača i počela je da ih zove i da im šalje poruke koje su neretko imale preteći sadržaj. Dušan Svilar ju je prijavio policiji jer mu je pretila zato što neće da joj se javi, a Mišel Gvozdenović joj je zabranio da mu priđe tvrdeći da mu je napravila pakao od života.

Ništa bolji nisu ni komentari pevača Slobodana Vasića, Nemanje Stefanovića i Darka Lazića. Miljana je svesna da ima opsesivno-kompulsivni poremećaj i da je opsednuta javnim ličnostima. Tvrdi da samo želi da se druži sa njima, a do problema dolazi jer je odbijaju i ne žele ništa da imaju sa njom. Nekoliko puta je završila u policiji, a na sudu joj je određeno lečenje na psihijatriji.

Preuzeto sa: Biografija
Foto: Sve o poznatima

Pročitajte i...