Niške vesti

Klub ljubitelja sporta i umetnosti “Raskršće“

klub-raskrsce

Počelo da radi “Raskršće“

Klub ljubitelja sporta i umetnosti RASKRŠĆE počeo je sa radom na adresi Kosovke devojke 21b na Panteleju (neposredno ispod Pantelejske crkve). Ovo mesto nastavlja tradiciju niških kafea.

Tradiciju okupljanja na kojima se sluša dobra muzika, promovišu niški umetnici (pisci, muzičari, stripadžije, fotografi…), ispija hladno točeno pivo, prate aktuelni sportski događaji. Klub je koncipiran malo po uzoru na engleske pabove a malo po uzoru na američke rock-klubove. U njemu će biti organizovane tematske muzičke večeri, promocije, književne večeri, gledanje sportskih događaja…
Medijski sponzor kluba je portal NišCafe.com, za dobro raspoloženje se pobrinuo CARSLBERG lepezom svojih proizvoda (tri vrste točenog piva i još desetak vrsta ostalih piva) a kuriozitet je što je „Raskršće“ jedan od retkih kafića u kome možete popiti tzv. „veliko pivo“ od 0,5 litra. „Raskršće“ je mesto na kome možete na miru popiti svoj espreso i pročitate novine u ugodnoj atmosferi, „Raskršće“ je mesto u kome se sluša kvalitetna muzika, sa naglaskom na alternativnom roku i muzičkoj sceni osamdesetih, „Raskršće“ je mesto gde će te sresti neke poznate Nišlije i proćaskati sa njima, „Raskršće“ je mesto u kojem uz točeno pivo i kikiriki možete navijati za Noleta i Orlove, uživati u vratolomijama Mesija i Fabregasa, bodriti svoj omiljeni klub iz Premijer lige… Postoji još 1000 razloga da dođete u „Raskršće“, vi odaberite svoj.

Moto našeg kluba je „Mesto sa pričom“. Dođite da čujete, vidite i osetite našu priču a onda nam ispričajte svoju.

Zvanični sajt kluba www.klubraskrsce.com
Fan strana na fesjbuku

Pročitajte i...