Promocije, sajmovi, festivali

Kapi oslikanog neba“ u Raskršću

ociU subotu, 8. decembra sa početkom u 20 časova u Klubu Raskršće održaće se promocija knjige “Kapi oslikanog neba“ autora Srđana Stojiljkovića + Depeche Mode tribute band.

Roman Kapi oslikanog neba je pitka ljubavna priča koja razotkriva pravu prirodu muškaraca sa ovih prostora. I to upravo onih muškaraca koji snažno vole žene. Oni su, iako prividno grubi, ranjivi do samoosude i očaja. Žene su njihova pokretačka snaga i upravo zahvaljući toj posvećenosti su spremni da odbace sve predrasude i da potpuno otvorenog srca izađu pred Amora i da puni entuzijazma prime svaku strelu natopljenu ljubavlju, kako bi nesputano potonuli u blagost svojih osećanja. Autor je uspeo da zagrebe po površini tradicionalnog shvatanja ljubavi i pred njim se otvorio potpuno novi svet koji je satkan od romantičnih, zaljubljenih i pomalo uplašenih muškaraca.

kapi-oslikanog-neba2

Autor je na braniku ideje da je ljubav prema ženi nezamenljiva mešavina patnje i nesputane sreće. Ono što je inspirisalo milione muškaraca pre njega, od postanka sveta do danas, on je uspeo da predstavi na svoj neobičan način, duhovitim opaskama i iskrenim, gotovo dečačkim, pogledom na odnos između žene i muškarca.

Srđan Stojiljković, autor ovog romana, nudi ženama veru u princa na belom konju koji će ih nesputano voleti do kraja života. One će biti njegovi najverniji sledbenici u tom pokušaju rehabilitacije snova o bajkovitom kraju…

kapi-oslikanog-neba3

Voleli su se do kraja života…

Pročitajte i...