Magazin

Iznenadite svoje najdraže

surpriseNajlepše je iznenađene koje dolazi iz srca, zato potrudite se da svaki dan nešto lepo pripremite za svoje voljene. Cela porodica želi da se odmori i da iznenadi svoje najdraže sa raznim poklonima koji su posebni, a korisni.

Među sledećim predlozima ćete sigurno pronaći nešto lepo za prijatelje, ženu, muža, decu ili za roditelje.

Definitivno najkorisniji i najlepši poklon za celu porodicu je odmor. Za nekoliko dana možete otputovati na predivno čarobno mesto gde ćete zajedno moći da se opustite. Spa centri i wellnes tretmani će Vas učiniti lepšim i odmornijim. Deca će obožavati bazene i igrališta. Svež vazduh, prijatni ambijenti i netaknuta priroda pojedinih planina je jednostavno najbolji poklon.

Večera ili ručak u dvoje će pružiti nezaboravne trenutke za zaljubljene. Pripremite večeru za svoju dragu osobu i uživajte! Vreme proveden uz tanjir ukusnog jela i čašu vina je romantično. Kuvajte sa ljubavlju i iznenadite svog supruga ili suprugu sa neodoljivim zalogajima. Preporučujemo laganiju hranu koja će biti lepo dekorisana ili pak tortu ili kolačiće sa predivnim šarama.
Čitanje… Da!

Iako imamo sve manje vremena za ovaj hobi, ipak bi trebalo da se odvoji po koji minut tokom dana kako bi nešto korisno i naučili. Knjiga kao poklon podjednako je prikladan i za mlađu decu i za starije ljude. Izaberite prijateljima, unucima, roditeljima ili deci najlepše knjige koje će zauvek ostati u njihovom sećanju. Deci izaberite nešto slikovito, ženama ljubavne romane, a starijim osobama knjige koje govore o istorijskim događajima.

Deca obožavaju igru i vreme provedeno u prirodi. U bolje snabdevenim prodavnicama za decu ćete lako naći interesantne igračka koje će biti pogodne za igru u parku ili dvorištu. Nabavite bicikl, set za pesak koji sadrži više elemenata, lopte, tenise, ljuljaške ili trambulinu. Za onu decu koja su već veća, preporučujemo društvene igre poput monopola, rizika, clued-a, čoveče ne ljuti se, karata, šaha ili domina.

Karta za bioskop ili neku predstavu može takođe biti vrlo simpatičan za porodicu ili za društvo. Možete pre početka programa da prošetate ili da odete na neko piće, večeru. Idealno za vreme provedeno sa porodicom, prijateljima ili voljenom osobom.
Za aktivne sportiste su tu još i članarine u fitnes centrima ili torbe, sportske sprave i sportska oprema. Ljubitelji kulinarstva će sigurno biti zadovoljni sa kućnim apartima (secko, toster, mikser ili sokovnik), dok muškarci će se najviše obradovati tehničkim uređajima (telefon, štampač, laptop računar ili tablet).

Ukoliko ste namenili neku sitnicu, preporučujemo one najjednostavnije, ali korisne stvarčice poput kozmetičkih setova, parfema i šminke. Nabavite ih!

Pročitajte i...