Gradske face

DEJAN GAVRILOVIĆ – GAVRA – DJ Funky Junkie

DEJAN GAVRILOVIĆ – GAVRA – DJ Funky Junkie rođen je u Nišu, na isti dan kad i najveći sin naših naroda i narodnosti, 25. maja 1969. Važi za najprepoznatljivije ime niškog DJ-inga i klupske scene a svakako je jedan od najboljih srpskih DJ-eva. Nastupao je na najprestižnijim festivalima i po najboljim klubovima a muzika koju preferira da sluša i pušta se kreće u rasponu od funka, jazz funka, disco-a do house-a, progressive, electra, soula, NY no wave-a, disco punka…

Karijeru DJ-a je započeo daleke 1985. godine, radio je opening act za Brand New Heavies, kao i za Gillesa Petersona, Marshalla Jeffersona, Andy Warda i mnoge druge. Član je srpske DJ asocijacije „Selected DJs“, više o tome na www.selecteddjs.com Veliki je fan serija „Mućke“ i „Crna Guja“.

Najlakše ćete ga u Nišu sresti ako prošetate do „Vinyl Cafe„-a.Ako nije tamo, potražite ga u sokačetu “Kod Martina“ gde povremeno obeduje. Sebe voli da smatra bogatim filantropom, što je više puta dokazao u praksi. Zvonko Karanović ga je ubacio u svoj novi roman kao jednog od likova.

Pročitajte i...