Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: dj funky junkie

DJ Goce u Feedback-u

DJ Goce je po mišljenju mnogih iskusnih clubbera sa dugim stažom izlaska i posećivanja ovakvih dešavanja jedan od najboljih, ako ne i najbolji DJ koji je gostovao u Feedbacku od njegovog otvaranja. Detaljnije »

Back to the 80’s

Kafe hostela Niš i DJ Funky Junkie su rešili da vam ovog vikenda predstave još jedan deo ploča iz velike kolekcije. Odlučili su da vam predstave muziku koja se zaista slušala osamdesetih u Nišu. Detaljnije »

Ima li džeza posle Nišvilla?

Odgovor na to pitanje ćemo moći da vidimo već u subotu, 24. avgusta u bašti hostela Niš kada će DJ Funky Junkie puštati jazz i njegove razne forme iz njegove bogate muzičke kolekcije. Detaljnije »

The best of Acid Jazz

Ove subote će nas DJ Funky Junkie podsetiti na tu muziku i imaćemo prilike da uživamo u pesmama koje su se slušale i bile popularne kako kod nas tako i u svetu. Detaljnije »

Svetski dan prodavnica ploča

Kafe hostela Nis se pridružuje proslavi Svetskog Dana Prodavnica Ploča i povodom toga, kao osvedočeni ljubitelji zvuka sa vinila, obeležićemo ga u petak uveče i u subotu preko dana. Detaljnije »

‘Jugoton” tribute party

Posle uspešne mini turneje u Ljubljani i Zagrebu, DJ Funky Junkie se vraća u cafe hostela Niš pun energije i sa nekim novim i onim dobro poznatim ex-Yu hitovima koje ste imali prilike da čujete u njegovom setu kada vrti jazz, soul, funk i disco sa svojih Idi, igraj! kompilacija. Detaljnije »

St. Valentine meets Sv. Trifun

U ovo čudno vreme kad ljudi dele i ono sto je nedeljivo, mi smo odlučili da malo spajamo. Zato smo napravili jedno dešavanje gde ćemo da pijemo vino i proslavljamo Svetog Trifuna i sa druge strane volimo i proslavljamo Svetog Valentina. Detaljnije »