Niške vesti

Bekstvo u prirodu

Bekstvo u priroduSpoji umetnost i ekologiju. Slušaj izlomljen, usporen i omašćen bit. Slikaj da bi video. BEŽI DA BI SE PROVEO! Zabavi se! Od neupotrebljivog napravi korisno. Od nesvesti gradi svest. Uključi isključenog. Spoji vladino i Miškovo. Svačije i nečije. Opravi se!
.B.A.U.K. – Baza Alternativne umetnosti i kulture u saradnji sa Gradom Nišom, GO Pantelej, Turističkom organizacijom Niša i Apatinskom pivarom predstavljaju jednodnevnu, muzičko-ekološku manifestaciju „BEKSTVO U PRIRODU“.

JER KULTURA, ZABAVA i EKOLOGIJA NISU BAUK!
Uz 16 časovni muzički miks, sportske i umetničke programe, ekološke i kreativne radionice, zabavne i nagradne igre, „Bekstvo u prirodu“ predstavlja manifestaciju koja afirmiše aktivan odnos prema kulturi, umetnosti i slobodnom vremenu uz odgovorno ponašanje prema svojoj sredini i iskorišćavanje punih potencijala Grada Niša.

Posvećena Svetskom danu zaštite životne sredine i ovogodišnja manifestacija, druga po redu, deo je nacionalne akcije ‘Očistimo Srbiju’ i veliko finale spremanja grada Niša.
Posle prošlogodišnje uspešne akcije, koja je u prirodu dovela preko 3000 ljudi, .B.A.U.K. je ove godine, u saradnji sa Apatinskom pivarom kao glavnim partnerom osmislio novi program u malo drugačijem ambijentu van Niša.

Program festivala pogledajte ovde

Bekstvo u prirodu - promo spot

Pročitajte i...