Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: pantelej

IV Bekstvo u prirodu

Bekstvo u prirodu” najveći niški, Open Air” muzičko" ekološki festival završen je u nedelju oko 7 ujutro tradicionalnim velikim čišćenjem Kameničkog visa. Detaljnije »

Nišlija sve više

Sve lokalne zajednice u Nišavskoj oblasti, koja osim grada Niša obuhvata opštine Aleksinac, Gadžin Han, Merošina, Ražanj i Svrljig, zabeležile su pad stanovništva, izuzev Niša u kom je broj stanovnika veći za 2,9 odsto, glase prvi rezultati popisa stanovništva sprovedenog oktobra ove godine. Detaljnije »

Pantelej 2011

Otvaranje 5. Međunarodne dečje kolonije crtanog filma "Pantelej 2011" počinje u subotu, 6. avgusta u 10.30 u prostorijama Gradske opštine Pantelej Detaljnije »

Bekstvo u prirodu

.B.A.U.K." Baza Alternativne umetnosti i kulture u saradnji sa Gradom Nišom, GO Pantelej, Turističkom organizacijom Niša i Apatinskom pivarom predstavljaju jednodnevnu, muzičko-ekološku manifestaciju "BEKSTVO U PRIRODU”. Detaljnije »

Pomoć deci sa smetnjama u razvoju

Roditelji dece sa smetnjama u razvoju konačno mogu da predahnu i to zahvaljujući humanosti čelnih ljudi gradskih opština Medijana, Palilula, Pantelej i Doljevac koji su u prostorijama GO Medijana potpisali konzorcijumski sporazum, o partnerstvu na projektu "Predah". Detaljnije »

Novi park u Nišu

U Nišavskoj ulici kod pešačkog mosta na Nišavi, na mestu nekadašnje velike divlje deponije, izgrađen je novi park. Na nešto više od jednog hektara zasađeno je više od stotinu stabala četinara i lišćara i veliki broj sadnica ukrasnog šiblja. Detaljnije »