Magazin

7 razloga da nabavite nosač za vaš monitor

Ako ste često za računarom, bilo zbog posla ili zbog zabave, ako su svuda oko tog monitora poređani papiri ili ako osećate kako vam ne odgovara položaj u kojem ste primorani da sedite satima – vreme je za promenu.

Ta promena je nabavka nosača za vaš monitor.

Zašto vam je potreban nosač za monitor?

Prednosti nosača za monitore su višestruke i trebalo bi da ih sve razmotrite ako još uvek imate i najmanje sumnji.

Nosači za monitore su, zapravo, rezultat višestruke primene TV nosača. U svim ozbiljnijim prodavnicama, uz specifikacije TV nosača ujedno možete i videti ako je on pogodan i za kačenje monitora.

A upotrebom TV nosača za obezbeđivanje vašeg monitora ćete biti više nego zadovoljni.
Nosač za monitor vam je naročito od koristi ako se bavite programirajem, dizajniranjem ili ste u ma kojem drugom poslu za koji vam je bitna dobra organizacija.

Evo koji su razlozi da što pre nabavite ovakav nosač…

Izuzetno su funkcionalni

Ako mislite da ćete postavljanjem monitora na zid ograničiti njegov položaj – grešite. To već odavno ne važi ni za nosače za televizore, pa tako ne važi ni za nosače za monitore.

Već odavno TV nosači nude daleko više fleksibilnosti i pokretljivosti i prevazišli su one najjednostavnije, fiksne nosače za televizore.
Tako stoje stvari i kada su u pitanju nosači za monitore.

Bez većih problema možete pronaći pokretne zidne nosače pomoću kojih možete da menjate položaj monitora onako kako vama odgovara.
Možete ga naginjati, pomerati levo i desno, udaljiti od zida ili ga primaći.

Dovoljno je da posetite online shop ArtSupport brenda nosača i biće vam jasno koliko je širok izbor koji nam je danas na raspolaganju.

Bolje je za vas same

Jedna od najvećih prednosti nosača za monitore ogleda se u tome što možete da prilagođavate položaj monitora vašim potrebama, a ne obrnuto (kao što je to slučaj sa klasičnim postavljanjem monitora na sto).

Možete da zaboravite na iskrivljena leđa, savijanje i stalno menjanje položaja.

U zavisnosti od toga koji tip zidnih nosača odaberete, možete da prilagođavate sve bitne stavke kada je položaj monitora u pitanju:

  • moguće je prilagoditi visinu – neki zidni nosači za monitore omogućavaju funkciju nagiba. To znači da monitor možete naginjati na dole ili podizati na gore i tako usmeriti ono što se na monitoru dešava u pravcu koji vam odgovara;
  • prilagođavate usmerenost levo ili desno – možete naći nosače za monitore sa funkcijom rotiranja, što olakšava i vaše promene položaja, kao i razmenu sadržaja sa nekim ko sedi pored vas;
  • udaljavanje od monitora vas ne sprečava da bez poteškoća pratite ono što je na monitoru – možete i pratiti šta je na monitoru čak i ako se nalazite u drugoj prostoriji, samo ako nema fizičke prepreke tome.

Regulisanje svetlosti

Ovo je problem sa kojim se svi mi suočavamo, bilo da koristimo računar ili televizor. Radite nešto na računaru, gledate film ili seriju, a sve vreme vam smeta dnevna svetlost. I sve tako dok sunce ne promeni položaj. A onda se hvatate u koštac sa odsjajem svetlosti koju šalje sijalica.

I tako u krug.

Nosači za televizore (a, samim tim i nosači za monitore) ovaj problem rešavaju bez poteškoća. Dovoljno je da promenite položaj monitora, sklonite ga od izvora svetlosti i nastavite tamo gde ste stali.

Vrlo su pristupačni

Nosači za monitore su više nego prihvatljiva investicija, naročito ako imate u vidu šta sve dobijate njihovom ugradnjom.
Njihove cene se kreću u rasponu od samo 2.000 dinara,  pa do, okvirno 50-ak evra.
Ovo sve, naravno, zavisi od funkcionalnosti samog nosača, promena na tržištu i od vaših potreba, ali je vrlo izvesno da, za sasvim skromnu sumu novca, daleko bolje možete organizovati svoje funkcionisanje i umnogome olakšati sebi posao.

Vaš monitor je neuporedivo bezbedniji

I ovo je jedna od najvećih prednosti nosača.
Današnji monitori su toliko lagani da su postavljeni na sto jednostavno nebezbedni.
Dovoljno je da ih slučajno zakačite i da već budete u opasnosti da ga potpuno pokvarite ili makar oštetite.
Na svu sreću, već su nas prve generacije TV nosača uverile u to da ovaj tip postavljanja vaših uređaja znači potpunu bezbednost za njih. To, naravno, važi samo ako nosače nabavljate od proverenih distributera kvalitetnih TV nosača.
Ako pronađete takav nosač, potpuno izbegavate i najmanju mogućnost da vaš monitor padne i ošteti se.
Postavite ga na nosač i sigurni ste da je stvarno bezbedan.

Nosači za monitore štede vaš prostor

Ako postavite monitor na nosač, vaš radni sto će biti mnogo bolje organizovan, pregledniji i bićete oduševljeni time koliko je bolji osećaj sedeti za rasterećenim stolom.

Na taj način prostor iskorištavate maksimalno, a da ne zauzimate ni centimetar više nego što je potrebno. To doprinosi i vašoj efikasnosti i boljem osećaju koji imate kada ste za svojim stolom.

Za one posebno zahtevne – double desk nosači

I naravno, uopšte se ne morate zaustaviti na postavljanju jednog monitora na nosač.

Naročito ako se bavite poslom koji zahteva čestu koordinaciju podataka sa različitih izvora, Double desk nosači za dva moniora očas posla menjaju vaše funkcionisanje na bolje.

Šta još treba da znate?

Ne kupujte ih bilo gde
Ma koliko nosači za monitore i televizore bili jednostavno rešenje, njihov odabir ne shvatajte olako.
Potrebno je da ih nabavite u specijalizovanoj prodavnici koja svojim kupcima obezbeđuje vrhunski kvalitet.

ArtSupport TV nosači, kao i one za monitore i druge vama bitne uređaje poznatih svetskih proizvođača podrazumevaju vrhunski kvalitet i trajnost. Ukoliko želite možete nas kontaktirati KLIKNI OVDE

Budite sigurni da su pravilno montirani
Bez obzira na to da li se odlučite da lično postavite nosač za monitor na zid ili pozovete stručan tim montažera, znajte da je montaža ovih nosača vrlo bitna.

Od nje zavisi to da li olakšavate sebi korišćenje monitora ili dovodite svoj monitor u opasnost.

Insistirajte na kvalitetu

Odaberite prodavce i montažere koji su spremni da garantuju za kvalitet nosača koji kupujete kod njih. ArtSupport vam nudi najdužu garanciju na domaćem tržištu – čak sedam godina.

Ako vam ovo zvuči kao poštena ponuda – posetite njihov sajt ili njihovu prodavnicu u Zemunu i pogledajte šta mogu da vam ponude. Možda baš nosač koji kod njih nabavite bude značajna promena u vašem funkcionisanju.

Pročitajte i...