Magazin

Super Radio – Uživo

super-radioSuper radio je nezavisna, neprofitna radio stanica civilnog sektora.
Nastao je na incicijativu osnivača Udruženja građana „Centar za unapređenje društvene svesti – Super građanin“, inače dugogodišnjih medijskih radnika.

Program je usmeren ka ljudima koji ne podležu trenuto popularnom, ne daju se zavaravati lakom zabavom i prividom da je sve lepo i ružicasto. Ovo važi kako za programski tako i za muzički deo etra. Naravno, to ne znači da su zaspali u 20. veku i ne nameravaju da se pomire s tim da je novi milenijum odavno došao. Prate domaće i svetske društvene trendove, žive za sutra, samo s namerom da daju svoj doprinos, da to sutra bude bolje!

Ako cenite i rado slušate kvalitetnu rok muziku, želite da pored poznatih i već dokazano dobrih, čujete kvalitetne izvođače, koji se još nisu afirmisali, ako ste za „probranu“ pop muziku, garantovano bez trilera – onda pogledajte (www.superradio.rs) pravo mesto za vas.

Smislen i svrsishodan društveni angažman Nišlija, kulturni underground na dnevno svetlo, muzička dekontaminacija – to je krajnja destinacija.

Bitno je da znate i da su grupa entuzijasta, grupa spremnih da „izguraju svoju priču“ do kraja. Podrška su im ljudi koji misle slično, oni koji ih podržavaju i oni koji su spremni da se pridruže.

SuperRadio možete slušati na ovom linku

Pročitajte i...