Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: tehnologija

7 razloga da nabavite nosač za vaš monitor

Ako ste često za računarom, bilo zbog posla ili zbog zabave, ako su svuda oko tog monitora poređani papiri ili ako osećate kako vam ne odgovara položaj u kojem ste primorani da sedite satima – vreme je za promenu. Detaljnije »

Postanite drvo nakon smrti

bios-urna

Nova ''Bios Urna'' je potpuno razgradiva i u sebi sadrži seme stabla (koje isto možete da odaberete). Kada se zasadi, seme se hrani i apsorbuje hranljive materije iz pepela (vašeg). Detaljnije »

Super Radio – Uživo

Nastao je na incicijativu osnivača Udruženja građana "Centar za unapređenje društvene svesti" Super građanin", inače dugogodišnjih medijskih radnika. Detaljnije »

Embrace +

Kako ne bi propustili važan email ili poruku na nekoj od društvenih mreža osmišljena je narukvica koja će vas svetlećim signalima obavestiti o tome. Embrace + povezana je Bluetooth-om sa iPhone ili Android uređajima i može se programirati da svetli u raznim bojama. Detaljnije »

Smart Technologies

Konferencija "Smart Technologies’ Power for your future" će se održati 07. i 08. decembra 2012. na Elektronskom fakultetu u Nišu sa početkom u 14č i posvećena je pametnim tehnologijama. Detaljnije »

Niš na 3D mapi sveta

Tim studenata Građevinsko-arhitektonskog fakulteta napravio je kompjuterske 3D modele objekata iz centra Niša i time omogućio predstavljanje tog grada na Internet mapi sveta. Detaljnije »